UEFA FAIR PLAY

Στην 38η θέση η Ελλάδα

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2015 13:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:42
           

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν διακρίνεται στο «ευ αγωνίζεσθαι»... Η Ελλάδα βρίσκεται μόλις στην 38η θέση της κατάταξης Fair Play της UEFA σε σύνολο 54 χωρών, με 7.692 βαθμούς, σύμφωνα με τα στοιχεία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, τα οποία αφορούν την περίοδο από την 1η Μαϊου 2014 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2014. Η τελική κατάταξη της χρονιάς θα ανακοινωθεί αρχές Μαϊου.

Στην πρώτη θέση της σχετική κατάταξης βρίσκεται η Ιρλανδία με 8.235 βαθμούς και ακολουθεί η Ολλανδία με 8.173 βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Αγγλία με 8.171 βαθμούς. Οι χώρες οι οποίες θα ολοκληρώσουν τη σεζόν στις πρώτες τρεις θέσεις, θα επιβραβευτούν με μια επιπλέον θέση στα προκριματικά του Europa League αγωνιστικής περιόδου 2015/2016.

Για να προκύψει η κατάταξη Fair Play, λαμβάνονται υπόψη όλοι οι αγώνες που δίνουν οι σύλλογοι της κάθε χώρας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και οι εθνικές ομάδες. Η Κύπρος βρίσκεται στην 28η θέση της κατάταξης.

Τα κριτήρια βάση της οποίας βγαίνει η βαθμολογία Fair Play για κάθε αγώνα αφορούν το σεβασμό προς τον αντίπαλο, το σεβασμό προς το διαιτητή, τη συμπεριφορά των φιλάθλων, των παραγόντων και των μελών του τεχνικού τιμ, καθώς επίσης και ο αριθμός των κίτρινων και κόκκινων καρτών που δέχεται η κάθε ομάδα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass