ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ

Αξιοπρεπώς μέχρι το τέλος

* Πονοκέφαλος οι απουσίες για τον τεχνικό Γ. Ζαφειρούδη

Δημοσίευση: 08 Απρ 2016 8:48

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας και η ομάδα του Γυμναστικού θέλει να ολοκληρώσει αξιοπρεπώς τη φετινή της παρουσία, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών. Το λαρισινό συγκρότημα μετά από ένα τρικυμιώδες διάστημα επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις και θέτει ως στόχο να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, έχοντας μπροστά της το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πολύγυρο που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Αρναίας, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Εκείνο που προβληματίζει τον τεχνικό Γιώργο Ζαφειρούδη, είναι οι απουσίες παικτών που καθιστούν δυσκολότερο το έργο του. Ο Σπανούλης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και απέχει των προπονήσεων, ενώ οι Μπόγδανος, Λεπενιώτης και Παπαχρήστος δεν προπονήθηκαν και η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη. Έτσι ο αριθμός των παικτών που βρίσκονται καθημερινά στη διάθεση του Γιώργου Ζαφειρούδη ανέρχεται στους οκτώ, γεγονός που δημιουργεί μεγάλες δυσκολίες στη σωστή προετοιμασία της ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass