ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΠΑΙΔΩΝ

Χάλκινο μετάλλιο ο Νταρής

*Εντυπωσιακή εμφάνιση και αθλητριών στη ρυθμική

Δημοσίευση: 05 Απρ 2016 8:55

Μια μεγάλη επιτυχία είχε η ΓΕΛ στη πρώτη φάση του διασυλλογικού αγώνα Βορείου Ελλάδος παίδων έγινε στη Μίκρα καθώς  ο Νταρής Ευάγγελος κατάφερε να πραγματοποιήσει δύο εξαιρετικά άλματα που του έδωσαν την τρίτη θέση κατακτώντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Μπέλλος Νίκος και Τσιάμαλος Αναστάσιος διακρίθηκαν στον ίππο με λαβές και ασκήσεις εδάφους αντίστοιχα.

Ο προπονητής του συλλόγου Σαρακίνας Βασίλης είπε πως οι αγώνες αυτοί δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα καλό τεστ για τους πανελλήνιους αγώνες που θα ακολουθήσουν 23 και 24 Απριλίου στην Αθήνα. Είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και μόνο με σκληρή δουλειά και συνέπεια οι κόποι των αθλητών θα κλείσουν την αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες».

ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΚΗ

Τη 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο πήρε η Γ.Ε. Λάρισας στους  Διασυλλογικούς Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος που έγιναν στη Μίκρα, δείχνοντας ακόμη μία φορά ότι αθλήτριες και προπονήτριες βρίσκονται σε ικανοποιητική κατάσταση.

Την ομάδα αποτελούσαν οι εξής αθλήτριες, στη κατηγορία γυναικών η Ανδρομάχη Ζάχου όπου κατέλαβε την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο ενώ στην κατηγορία νεανίδων η αθλήτρια Ιωάννα Τζιατζιά κατέλαβε την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό, στις κορύνες και στο στεφάνι.

Επίσης η Χολέβα Θεοδοσία ήρθε 8η στο σύνθετο ατομικό ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκαναν , η Μπελούλη Λυδία, η Δημολάκου Σοφία, η Χαρατσίδη Άννα και η πρώτο-εμφανιζόμενη Μπαλλά Δημητρα.

Ο πρόεδρος της Γ.Ε.Λ. Γεώργιος Βαϊόπουλος δήλωσε ότι « η Γ.Ε.Λ., διοίκηση, προπονήτριες και αθλήτριες, συνεχίζει την πορεία της και καταβάλει κάθε προσπάθεια   να είναι ο σύλλογος σε υψηλά επίπεδα. Η προσπάθεια που καταβάλετε από όλες τις πλευρές είναι μεγάλες. Θα έπρεπε όμως και οι τοπικοί παράγοντες τις πόλης μας να μπορούσαν να διακρίνουν αλλά και δίνουν τη δέουσα προσοχή σε σωματεία όπως το δικό μας. Η Γ.Ε.Λ. δεν είναι σωματείο που διατηρεί μόνο μαζικά τμήματα αλλά προωθεί τις αθλήτριες της στα αγωνιστικά τμήματα που φέρνουν πάντα διακρίσεις και τιμούν όχι μόνο το σωματείο άλλα και την πόλη μας. Φαινόμενα όπως αυτό που έγινε με τους Διεθνείς Αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής Μεσογειακών Χωρών που δεν βρέθηκε λύση για κλειστό γυμναστήριο και αναγκαστήκαμε την τελευταία στιγμή να τους μεταφέρουμε στον Βόλο, για μένα δεν είναι αποδεκτό. Αυτό το ζήτημα θέλω να λυφθεί σοβαρά διότι η Γ.Ε.Λ. έχει προγραμματίσει να γίνουν και άλλοι αγώνες διεθνούς ενδιαφέροντος για τα επόμενα δύο χρόνια και θα ήταν κρίμα να τους χάσουμε κι αυτούς. Τέλος, θέλω να πω συγχαρητήρια και στην προπονήτρια των αθλητριών Ευαγγέλια Γκουντρουμπή αλλά και στις υπόλοιπες προπονήτριες που συνετέλεσαν για το αποτέλεσμα αυτό, Νικολέτα Βαϊοπούλου, Ευδοξία Πιτσίλκα, Ανθή Μάτζιου και τέλος στη χορογράφο μας Αναστασία Ντάνου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass