ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ 3-1 ΣΤΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗ

Νίκη Ευρώπης για τον Πανιώνιο

*Εύκολα ο Ολυμπιακός 4-0 τον Πανθρακικό *Ο Λέτο «λύτρωσε» τον Παναθηναϊκό *Πέταξε δύο βαθμούς στη Μυτιλήνη η ΑΕΚ *Ο Πλατανιάς κέρδισε 3-1 την Ξάνθη και συνεχίζει να κάνει όνειρα για πλέι οφ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2016 0:57

 

 

Ο Πανιώνιος πέτυχε μία σπουδαία νίκη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κι έπιασε τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εξασφαλίζοντας την είσοδό του στα μπαράζ. Οι «κυανέρυθροι» επιβλήθηκαν με 3-1 στη Νέα Σμύρνη. Ο Μπακασέτας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα «39’, 66’». Το τρίτο γκολ σημείωσε ο Ανσαριφάντ (82’). Στο 53’ Ο Τζιόλης είχε μειώσει προσωρινά για τον ΠΑΟΚ.

Σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Ο Πανιώνιος για να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στα μπαράζ και ταυτόχρονα να πιάσει τον ΠΑΟΚ στους 44 βαθμούς. Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του Ιβιτς ήθελαν τους τρεις βαθμούς για να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την τιμωρία.

Στα αγωνιστικά, ο Πανιώνιος μπήκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 36’ ο Μπακασέτας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο άσος των «κυανέρυθρων» βρήκε τον στόχο και με εκπληκτική κίνηση έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά κι άγγιξε το γκολ στο 52’. Ο Κοροβέσης βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Ένα λεπτό αργότερα ο Κάτσε εκτέλεσε το φάουλ, ο Τζιόλης έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Οι παίκτες του Ιβιτς συνέχιζαν να πιέζουν, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα ο Πανιώνιος σημείωσε δεύτερο τέρμα. Στο 66’ ύστερα από μία πολύ ωραία ομαδική ενέργεια ο Μπακασέτας πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Νεοσμυρνιώτες. Στο 82’ ο Ανσαριφάντ με ωραία ατομική προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 93’ ο Ροντρίγκες έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη που συνδυάστηκε με καλό ποδόσφαιρο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Τασουλής, Κόρμπος, Οικονόμου, Σιώπης, Πατσατζόγλου, Βλάχος, Καραμάνος (91’ Αργυρόπουλος), Μασούρας (84’ Χαλκιαδάκης), Καθάριος, (65’ Ανσαριφάντ) Μπακασέτας

ΠΑΟΚ (Ιβιτς): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τζιόλης, Χαρίσης (46’ Ροντρίγκες), Κάτσε (88’ Αντώνης), Κοροβέσης (75’ Γκολάσα), Πέλκας, Αθανασιάδης

Σε ρυθμό προπόνησης ο Ολυμπιακός

Ένα ημίχρονο, το πρώτο, ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Πανθρακικό, στο άδειο λόγω της τιμωρίας των «ερυθρόλευκων» γήπεδό τους. Ο πρωταθλητής νίκησε τους υποβιβασμένους Θράκες με 4-0 χάρις στα γκολ των Πουλίδο (26'), Πάρντο (40') και Ερνάνι (43', 90'+) και πήρε το 26ο φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Στο φαληρικό γήπεδο όλα ήταν θέμα χρόνου και συγκεκριμένα έως ότου «ζεσταθούν» οι γηπεδούχοι, που άρχισαν να παίζουν σε... άλλη ταχύτητα μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Έτσι, αφού Ερνάνι και Πάρντο έχασαν δύο ευκαιρίες στο 23' και 25', αντίστοιχα, το σκορ άνοιξε για τους «ερυθρόλευκους» στο 26ο λεπτό ο Πουλίδο με κεφαλιά, από σέντρα του Ερνάνι.

Στο 40' ο Ολυμπιακός διπλασίασε με τον Πάρντο, καθώς αυτή τη φορά ήταν ο Πουλίδο που έδωσε την τελική πάσα, ενώ το σκορ άρχισε να ξεφεύγει για τους φιλοξενούμενους δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Ερνάνι να προσθέτει και το δικό του όνομα στους σκόρερ της συνάντησης.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επίσης «μονόλογος» των γηπεδούχων, που είχαν πολλές φάσεις αλλά και τον Αθανασιάδη να κάνει εξαιρετικές αποκρούσεις, είδαν την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του νεαρού τερματοφύλακα στο 64' στο σουτ του Κασάμι, αλλά το 4-0 ήρθε μόλις λίγο πριν τη λήξη της συνάντησης με έξοχο πλασέ του Ερνάνι, ύστερα από απίθανη ασίστ του Σεμπά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο (83' Χουτεσιώτης), Μποτία, Ντομίνγκες (68' Σεμπά), Ομάρ, Πουλίδο, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Ερνάνι, Πάρντο, Καμπιάσο (32' Κασάμι)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (73' Ζδράβος-Ρίζος), Μελίσσης, Ηλιάδης (70' Μουδούρογλου), Ντιγκινί, Γαβριηλίδης, Μπουγαΐδης, Μπαϊκαρά, Τσιάρας, Ποτουρίδης, Ίγκορ (87' Ψάλτης)

Πέταξε δύο βαθμούς στη Μυτιλήνη

Ανούσια η ΑΕΚ πέταξε δύο βαθμούς στη Μυτιλήνη, με αντίπαλο την Καλλονή. Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και με βάση την εικόνα της αναμέτρησης το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Ο Μπουονανότε είχε δοκάρι στο 84' στη σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Πογέτ χρησιμοποίησε τους Μπουανανότε και Τζεμπούρ αντί τον Γιόχανσον και Αραβίδη. Οι «κιντρινόμαυροι», που ήθελαν τη νίκη για να αγκαλιάσουν τη δεύτερη θέση, είχαν την πρώτη την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Η πιο αξιόλογη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 1’ όταν ο Μπουονανότε γύρισε την μπάλα, αλλά ο Τζεμπούρ δεν μπόρεσε από τη μικρή περιοχή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στην συνέχεια η ΑΕΚ πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, αλλά η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά το σουτ του Μπουονανότε στο 84’ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Δαύκου. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Καραγεωργίου): Δαύκου, Μίκιτς (84’ Σπυρόπουλος), Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Καλτσάς, Γεωργίου, Φαβάλι (86’ Ούγκο), Γιορέντε, Μανουσος (79’ Κάρλσον).

ΑΕΚ (Πογέτ): Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Μάνταλος (85’ Γιόχανσον), Μπουονανότε, Βάργκας, Μπαρμπόσα (64’ Αραβίδης), Τζεμπούρ (74’ Πέκχαρτ).

Ο Λέτο χάρισε τη νίκη

Με ηγέτη τον Σεμπάστιαν Λέτο (2 γκολ) ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 τη Βέροια στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Μαραγκού στο 15', αλλά οι Ημαθιώτες «απάντησαν» με δύο γκολ από τους Ναζλίδη (25') και Μεληκιώτη (58'). Ο Λέτο ισοφάρισε στο 66' και στις καθυστερήσεις «έγραψε» το τελικό 3-2.

Σε συνδυασμό με τη «γκέλα» της ΑΕΚ στη Μυτιλήνη με την Καλλονή (0-0) οι «πράσινοι» πλησίασαν στο -3 από την Ένωση (54 έναντι 51) και στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές θα επιδιώξουν να καλύψουν τη διαφορά έτσι ώστε να μην μπουν με βαθμολογικό μειονέκτημα στα play offs έναντι των «κιτρινόμαυρων» (προς το παρόν η ΑΕΚ έχει 2 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός 1).

Οι πολλές απουσίες δεν στοίχισαν τελικά στους «πράσινους» (Μπεργκ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Βιγιαφάνιες), παρά το γεγονός ότι αμυντική γραμμή λίγο έλλειψε να «προδόσει» το «τριφύλλι», καθώς και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων προήλθαν από τα τραγικά λάθη των Τελάντερ και Σάντσεθ.

Κόκκινες: 90'+5 Γιαννούλης (δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α.Στραματσόνι): Οδ.Βλαχοδήμος, Λέτο, Ζέκα, Λουντ (72' Αμπέντ), Νάνο, Σάντσεθ, Τελάντερ, Μέστο, Μπουμάλ (61' Πέτριτς), Μαμούτε (46' Κλωναρίδης), Εβαντζελίστα

ΒΕΡΟΙΑ (Δ.Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Γιαννούλης, Μαραγκός, Πούγγουρας, Μαλόν, Άρτσε (88' Καρακώστας), Μαγέφσκι, Ανάκογλου, Μπαλάφας (73' Νέτο), Ναζλίδης, Μεληκιώτης (63' Μάνος).

Όνειρα για πλέι οφ ο Πλατανιάς

Δεκατρία λεπτά ήταν αρκετά για τον Πλατανιά... Οι Κρήτες έφτασαν άνετα στο τελικό 3-1 επί της φιλοξενούμενης Ξάνθης, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανγκούλο, ο οποίος με δύο τέρματα του στο πρώτο ημίχρονο (19', 32') έβαλε πρόωρα τις βάσεις για το «τρίποντο». Ο Λισγάρας μείωσε προσωρινά σε 2-1 στο 65', με τον Μιλούνοβιτς να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 75'.

Οι Κρήτες αξιοποίησαν στο έπακρο τα διαδοχικά λάθη της Ξάνθης, ειδικά στο πρώτο μέρος, και τελικά έφτασαν στο «τρίποντο», το οποίο τους επιτρέπει να συνεχίσουν να κάνουν όνειρα συμμετοχής στα πλέι οφ. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παράσχος ήταν τιμωρημένος και στον πάγκο του Πλατανιά βρέθηκε ο βοηθός του Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Κόκκινες: 93' Γκνιάτιτς (δεύτερη κίτρινη) - 93' Σολτάνι (δεύτερη κίτρινη)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γκουτσίδης): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Ανγκούλο (93' Ιτούα), Ντίνας (69' Μιλούνοβιτς), Γουνδουλάκης (88' Τσουράκης).

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης (46' Καμαρά), Γουάλας (78' Φασίδης), Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Νιέτο, Λισγάρας, Καρυπίδης (46' Καπετάνος).

Βλέπει Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από το Καυτατζόγλειο και επικράτησε του Ηρακλή με 1-0. Οι παίκτες του Χάβου ήταν καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια, ενώ είχαν κι ένα δοκάρι. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Φερνάντες στο 24’. Σημαντική νίκη την πρώτη του στη Θεσσαλονίκη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, που είχε καλύτερη παρουσία και μάλιστα κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο μετά το πρώτο 20λεπτο. Ο Αστέρας Τρίπολης πιο καλός και πιο οργανωμένος από τους Θεσσλονικείς, είχε στο πρώτο ημίχρονο εδαφική και τεχνική υπεροχή και κατάφερε να προηγηθεί στο 24' με τον Φερνάντεζ, ο οποίος αξιοποίησε παράλληλη σέντρα του Μπερτόλιο και εκμεταλλεύόμενος την αμυντική αδυναμία των γηπεδούχων ανοίγει το σκορ. Λίγο αργότερα στο 28′ διπλή μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Χαμντανί όταν σε πρώτο χρόνο απέκρουσε ο Περνίς και στη γραμμή απομάκρυνε ο Ζιαμπάρης. Οι Πελλοπονήσιοι συνεχίζοντας την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου είναι πιο ουσιαστικοί και πρακτικοί, πλησιάζουν την εστία του Πέρνις αλλά δεν ολοκληρώνουν την αγωνιστική υπεροχή τους. Μάλιστα στο 42' πλησιάζουν στο δεύτερο γκολ αλλά το πλασέ του Μάσσα σταματάει στο δοκάρι του Περνίς.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής βελτιώνει αρχικά την εικόνα του και σταδιακά ανεβάζει την απόδοση του. Μάλιστα στο 61' χάνει σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Βέλλιο, που στέλνει την μπάλα από καλή θέση ψηλά πάνω από τα γκολπόστ του Μπαντή. Βέβαια ο Αστέρας δεν ολιγωρεί ούτε και οπισθοχωρεί και στο ξεκίνημα της επανάληψης στο 55′ πλησιάζει στο δεύτερο γκολ όταν από σέντρα του Δημούτσου, η κεφαλιά του Μπερτόλιο περνάει άουτ. Ο Αστέρας συνεχίζει να είναι επιθετικός, ο Μάκης Χάβος έχει μπλοκάρει με τους μέσους του, την αντίστοιχη γραμμή των γηπεδούχων και πλησιάζει πάντα απειλητικά την εστία των γηπεδούχων. Στο 71' ωραία κεφαλιά του Γκοϊάν μπλοκάρει ο Πέρνις.

Ως το τέλος ο Ηρακλής προσπαθεί να ισοφαρίσει αλλά είναι αδύναμος και χωρίς επιθετική οργάνωση ενώ τα ατού της ομάδας του είναι καταπονημένοι και σε κακή μέρα. Το τέλος του αγώνα βρίσκει δικαιολογημένα νικητή τον Αστέρα που στο κυνήγι για μια θέση στην πεντάδα της βαθμολογίας περνάει δίκαια νικητής από το Καυτανζόγλειο.

HΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Πέρνις, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (34' Ιντζόγλου), Καρασαλίδης, Τσότρας (78' Περόνε), Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος, Λεοζίνιο, Πασάς (46' Ρομάνο).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάκης Χάβος): Μπαντής, Κιτόκο, Γιαννούλης, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Χαμντανί, Δημούτσος, Mάσα (89' Ιωαννίδης), Φερνάντεζ (71' Στανισλάβιεβιτς), Μπερτόλιο (86' Μουκάμ), Κουρμπέλης.

Ισόπαλοι Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα

O Γιακουμάκης «λύτρωσε» τον Λεβαδειακό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και απέτρεψε την 5η εντός έδρας ήττα της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Από τους φιλοξενούμενους, ο Γιάκος είχε ανοίξει το σκορ στο 85'.

Με τις δύο ομάδες να μετρούν αξιοσημείωτες ευκαιρίες, αλλά να έχουν πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων κύλησε το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Ο Γιάκος έδειξε λίγο πριν το φινάλε ότι θα χάριζε ένα σπουδαίο «διπλό» στον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα του επέτρεπε να κάνει όνειρα συμμετοχής στα πλέι οφ, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους... Συγκεκριμένα, στο 85' o Τσουκαλάς έβγαλε ωραία σέντρα στον Γιάκο, με τον τελευταίο να στέλνει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα του Μοσχονά. Το γκολ «αφύπνισε» τον Λεβαδειακό, που άρχισε άμεσα να πιέζει και στο 90' έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Μερεμπασβίλι έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν τρία λεπτά αργότερα να γράψουν το τελικό 1-1 όταν ο Μπελγκαζουανί έβγαλε την σέντρα στον Γιακουμάκη, με τον τελευταίο να χαρίζει στην ομάδα του τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Μοσχονάς, Μανωλάς, Τριποτσέρης, Μαχαίρας (Μπελγκαζουανί 58'), Μεντί, Μουλόπουλος, Ατζαγκούν, Μαχαμάτ, Μπεν (Μίνγκας 71'), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Μπέριος, Λίλα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Γιάκος, Ίλιτς (Φερφελής 74').

Νέα νίκη και όγδοη θέση για Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι με γκολ του Λε Ταλέκ στο 45ο λεπτό και βελτίωσε σημαντικά τη θέση του στην κατάταξη. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα συνέχισε την ανοδική πορεία της και «σκαρφάλωσε» αθόρυβα στην όγδοη θέση (μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα), ευελπιστώντας για ακόμη ψηλότερα ως τη λήξη του πρωταθλήματος

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Στο σημείο εκείνο ο Μπρίτο κινήθηκε ωραία στην περιοχή των φιλοξενούμενων και σούταρε, ο Κυριακίδης απέκρουσε προσωρινά και ο καραδοκών Γάλλος πήρε το «ριμπάουντ» και σκόραρε με το κεφάλι σε άδεια εστία το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Ο Παναιτωλικός είχε πάντως δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να φύγει από το Περιστέρι με τον βαθμό της ισοπαλίας, με πρώτη εκείνη στο 77ο λεπτό, όταν στην σέντρα που έγινε από αριστερά ο αμαρκάριστος Μαρκόφσκι δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Μπάρκα, ο οποίος έσωσε την εστία του αποκρούοντας σε κόρνερ, ενώ στο 82' και σε λάθος γύρισμα του Κεϊτά ο ίδιος παίκτης βγήκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να τον νικήσει!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά (90' Γροντής), Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Μπρίτο, Φυτανίδης, Ματέι (74' Στόιτσεφ), Σουμπίνιο (80' Ουσέρο), Λε Ταλέκ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας (66' Κάπελ), Κούσας, Χαντάκιας, Ρουμπουλάκου, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Φερέιρα (72' Παπάζογλου), Βασιλούδης (54' Ουάρντα), Μουνιός, Μαρκόβσκι.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Kαλλονή-ΑΕΚ 0-0

Ατρόμητος-Παναιτωλικός    1-0

(45' Λε Ταλέκ)

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης         0-1

(24' Νίκο Φερνάντες)

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

(90'+1 Γιακουμάκης - 85' Γιάκος)

Ολυμπιακός-Πανθρακικός  4-0

(25' Πουλίδο, 40' Πάρντο, 43',90'+3 Ερνάνι)

Παναθηναϊκός-Βέροια        3-2

(15'αυτ. Μαραγκός, 66',+90' Λέτο - 25' Ναζλίδης, 58' Μεληκιώτης)

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ     3-1

(39',66' Μπακασέτας, 82' Ανσαριφάρντ - 53' Τζιόλης)

Πλατανιάς-Ξάνθη     3-1

(18',32'Ανγκούλο, 74' Μιλούνοβιτς - 65' Λισγάρας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός        69-14  76

2. ΑΕΚ          41-18  54

3. Παναθηναϊκός      46-25  51

4. ΠΑΟΚ       43-32  44

. Πανιώνιος   33-24  44

6. Πλατανιάς 32-28  38

7. Αστέρας Τρίπολης         29-29  37

8. ΠΑΣ Γιάννινα       33-40  36

. Ατρόμητος   21-29  36

10. Παναιτωλικός     34

12. Ξάνθη     26-30  32

13. Ηρακλής  21-30  31

14. Βέροια    17-30  26

15. Πανθρακικός      17-49  17

16. Καλλονή  17-44  16

* Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10/4, 19:00)

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός

Πανθρακικός - Ηρακλής 1908

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός

ΑΕΚ - Πανιώνιος

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός

ΑΕΛ Καλλονής - Ατρόμητος

Βέροια – Ξάνθη

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΚΟΡΕΡ

16 ΓΚΟΛ: Φορτούνης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

13 ΓΚΟΛ: Γιάννου (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

11 ΓΚΟΛ: Βέλλιος (ΗΡΑΚΛΗΣ), Μπακασέτας (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)

10 ΓΚΟΛ: Μάντζιος (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Μπεργκ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

9 ΓΚΟΛ: Βάργκας, Αραβίδης (ΑΕΚ)

8 ΓΚΟΛ: Ιντέγε (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Καρέλης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μαρκόφσκι (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μανιάς (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ), Ανγκούλο (Πλατανιάς)

7 ΓΚΟΛ: Μπαρμπόσα (ΑΕΚ), Ανσαριφάρντ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

6 ΓΚΟΛ: Μπουονανότε (ΑΕΚ), Λε Ταλέκ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Γιακουμάκης (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Νιέτο (ΞΑΝΘΗ), Ντουρμάζ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Βιγιαφάνες (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μιλούνοβιτς (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

5 ΓΚΟΛ: Σολτάνι (ΞΑΝΘΗ), Ντομίνγκες (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Καλτσάς (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Καραμάνος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μακ (ΠΑΟΚ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass