Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Μ. Πολίτης: «Δύσκολη έδρα το Αγρίνιο»

*Η λαρισινή ομάδα καλείται να «σπάσει» το αήττητο της έδρας του αντιπάλου της στον δρόμο για την άνοδο

Δημοσίευση: 02 Απρ 2016 8:21

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στον 2ο όμιλο. Οι «βυσσινί» καλούνται να ξεπεράσουν ένα ακόμα δύσκολο εμπόδιο, στην προσπάθειά τους να «κλειδώσουν» τη δεύτερη προνομιούχο θέση, την οποία κατέχουν, με φόντο την άνοδο στην Α2 Εθνική. Επί της ουσίας οι παίκτες του Αβραάμ Παπαδόπουλου καλούνται να «σπάσουν» το αήττητο της έδρας του Αγρινίου και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο το στόχο τους.

Το κλίμα στο στρατόπεδο της λαρισινής ομάδας είναι εξαιρετικό και με εξαίρεση τον σοβαρό τραυματισμό του Σάκη Κουτίνα (που στάθηκε άτυχος στο προηγούμενο παιχνίδι) δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών.

Για την αυριανή αναμέτρηση στο Αγρίνιο μίλησε ο σούτινγκ γκαρντ και πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ, Μιχάλης Πολίτης τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. όπως και για κάθε άλλη ομάδα, υπό την έννοια ότι το Αγρίνιο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό μέσα στην έδρα του. Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στην προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Γνωρίζουμε ότι το Αγρίνιο είναι αήττητο μέσα στην έδρα του, όπως επίσης γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας αντιμετωπίζει τα εντός έδρας παιχνίδια με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τα εκτός έδρας, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Μας απασχολεί μόνο η νίκη και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται για να κερδίσουμε» επισήμανε ο Μιχάλης Πολίτης ο οποίος αναφερόμενος στο τι θα πρέπει να προσέξει η ΑΕΛ είπε:

«Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να αποφύγουμε τα λάθη. Νομίζω ότι αυτός που θα κάνει το λιγότερα λάθη θα είναι ο νικητής. Εκεί θα κριθεί το παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας μαζεύει πολύ κόσμο στην έδρα του και παίζει με ενθουσιασμό. Αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να έχουμε λύσεις για να αντιδράσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι» κατέληξε ο περιφερειακός των «βυσσινί».

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass