Σ.Ε.Π.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ Μ.Φ. ΑΘΗΝΩΝ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΑΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ ΦΙΛΙΑΣ

Το ποδόσφαιρο ενώνει

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2016 7:51

 

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα διεξήχθη στο Αλκαζάρ η φιλική συνάντηση Σ.Ε.Π. ν. Λάρισας-Μικτή Φιλίας Αθηνών. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Αθηνών με 1-0, με πέναλτι που καταλογίσθηκε στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης. Άψογη στα διαιτητικά τους καθήκοντα οι τέσσερις ρέφερι του αγώνα κ. Γιώργος Λουτρίδης, Θανάσης Συρμακέζης, Θεόδωρος Μάνος και Τρύφωνας Φαρμάκης. Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων φιλοξενίας ήταν το πλούσιο πρόγραμμα που είχαν ανακοινώσει οι άνθρωποι του Σ.Ε.Π. ν. Λάρισας και το οποίο διαφημίζει και βοηθάει ποικιλοτρόπως την πόλη. Μεταξύ άλλων, πέρα από το ποδοσφαιρικό μέρος, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο, ξενάγηση στο εργοστάσιο της οικογένειας «Βρυσσά», που ήταν ο χορηγός και αυτής της εκδήλωσης και φυσικά οι φιλοξενούμενοι δοκίμασαν το εξαιρετικό τσίπουρο του τόπου μας, ενώ τέλος απόλαυσαν την τοπική κουζίνα σε τοπικές ταβέρνες και φυσικά τη νυχτερινή Λάρισα.

Με δηλώσεις τους σε αθηναϊκά ΜΜΕ οι υπεύθυνοι της αθηναϊκής ομάδας τόνισαν ότι τέτοια φιλοξενία είχαν χρόνια να ζήσουν, αλλά το κυριότερο είναι ότι δημιουργήθηκαν πραγματικές σχέσεις φιλίας. Ιδιαίτερα δε, τόνισαν ότι ήταν μεγάλη τιμή γι' αυτούς που αγωνίστηκαν στο ιστορικό Αλκαζάρ. Έφεραν και γούρι στην αποστολή της ΑΕΛ... Είδαν το πούλμαν και έτρεξαν για μια φωτογραφία με τον τεχνικό κ. Τσιώλη. Ο Σ.Ε.Π. ν. Λάρισας συνεχίζει το κοινωνικό του έργο και θα διοργανώσει και φέτος το καλοκαίρι σημαντικά φιλανθρωπικά τουρνουά εντός και εκτός νομού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass