ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Κάθε παιχνίδι πιο… δύσκολο»

*«Θα ηρεμήσουμε όταν πετύχουμε τον στόχο μας»

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2016 10:45

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ μετά την προχθεσινή  νίκη στον Εύοσμο επί του Αγροτικού Αστέρα με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Μαρουκάκη είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα εννέα αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Η χαρά των νικητών βέβαια μετριάστηκε μετά τα όσα συνέβησαν χθες στα Χανιά όπου η Κέρκυρα κέρδισε στα χαρτιά τον ΑΟ Χανίων επειδή οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να πληρώσουν το εξοδολόγιο των διαιτητών, κάτι που σύμφωνα με ανακοίνωσή τους οφείλεται στην αλλαγή της ώρας!

Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΛ κρατάει την τύχη της ανόδου στα χέρια της και η ομάδα από δω και πέρα πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι για να μπορέσει να διατηρήσει το +7 προσωρινά από τον Απόλλωνα Σμύρνης που σήμερα μπορεί να γίνει +4(παίζει στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό).

Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης φανερά ευχαριστημένος από τη νίκη στον Εύοσμο μίλησε χθες στους παίκτες πριν την πρωινή προπόνηση και τους είπε ότι η ομάδα για ένα ακόμα παιχνίδι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και δικαιώνεται που παίζει με δύο σέντερ  φορ τα οποία μπορούν να κάνουν άνω-κάτω τις αντίπαλες άμυνες.

Επίσης τους είπε ότι μπορούν να συνεχίζουν να απολαμβάνουν γλυκό καφέ και σήμερα ενώ πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο τους. Είπε χαρακτηριστικά: «Κάθε παιχνίδι από δω και πέρα θα είναι πιο δύσκολο από το προηγούμενο και θα ηρεμήσουμε μόλις πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό πρέπει να γίνει και μαθηματικά».

Τέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι οι αντίπαλοι της ΑΕΛ για ένα ακόμα παιχνίδι δεν δημιούργησαν ούτε μια ευκαιρία(επί των ημερών Τσιώλη η ομάδα δεν έχει δεχθεί ούτε ένα τέρμα).    

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ

Το στοιχείο που κυριάρχησε στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα ήταν τα τρία νέα πρόσωπα που χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα ο Σάκης Τσιώλης και αυτά ήταν ο Κοντοχρήστος, ο Ναγιάρ και Ρέντζας.

 Ο Κοντοχρήστος που είναι αριστεροπόδαρος είναι καλός αλλά δεν του βγήκε το προχθεσινό παιχνίδι(αντικαταστάθηκε από τον Κουτσιανικούλη), ο Ναγιάρ ήταν καλός και στη δημιουργία παιχνιδιού ενώ ο Τσιώλης έχει εντυπωσιαστεί από τη συμπεριφορά του αφού είναι χαρακτηριστικό ότι στο γεύμα της ομάδας(καθημερινά μετά την προπόνηση) φθάνει σε σημείο να σερβίρει μέχρι και τους συμπαίκτες του!

Τέλος ο Ρέντζας αποδεικνύεται ότι ορθά αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και θα βοηθήσει σημαντικά. Διακρίνεται για το ψυχωμένο παιχνίδι του.

Σήμερα η ομάδα θα έχει ρεπό ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με την Καλλιθέα το ερχόμενο Σάββατο καθώς ένας μικροτραυματισμός του Μπόγιοβιτς δεν εμπνέει καμία  ανησυχία.

    

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass