ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ(0-2)

Έχασε ματς και ελπίδες ο Οικονόμος

* Δέχθηκε τα δύο γκολ στην επανάληψη ενώ δεν μπόρεσε να αντιδράσει

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2016 8:02

Πολύ δύσκολα έγιναν τα πράγματα χθες για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο οποίος ηττήθηκε στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» από τον Ρήγα Φεραίο με 2-0 και πλέον οι ελπίδες για τη σωτηρία, είναι λιγοστές.

Οι «Πράσινοι» στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων και ουσιαστικά απείλησαν μόνο με ένα μακρινό σουτ του Μπαλή στο 42΄της αναμέτρησης.

Ο Ρήγας είχε μια καλή ευκαιρία με τον Κορέτα, ο οποίος στο γυριστό σουτ στο 19ο λεπτό που επιχείρησε, απέκρουσε ο Γούπος, σε φάση που ξεκίνησε από κόρνερ του Τσίπη, ενώ δύο ακόμη σουτ του επιθετικού του Ρήγα Φεραίου βρήκαν σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ του Οικονόμου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Τσαριτσάνης έχασε μια σημαντική ευκαιρία στο 50' όταν από πάσα του Γκαμπέτα, ο Σενκάι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και το πλασέ του μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Ρήγα.

Και αφού δεν έγινε το 1-0, η μπάλα τιμώρησε τους γηπεδούχους, καθώς στο 63΄σε φάση διαρκείας από βαθιά μπαλιά του Τσίπη, ο Κορέτα τροφοδότησε τον Σέττο με το κεφάλι, αυτός σούταρε, απέκρουσε ο Γούπος, η μπάλα κόντραρε κι από κοντά ο Κορέτα την έστειλε στα δίχτυα(0-1).

Και ενώ ο Οικονόμος προσπαθούσε για να φτάσει στην ισοφάριση, στο 83΄ο Γκίκα εκτέλεσε κόρνερ και ο Σέττος πήδηξε ψηλότερα απ' όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 με ωραίο τέρμα. Μάλιστα πιο μετά στο 86΄ο Ρήγας Φεραίος έφθασε κοντά σε τρίτο τέρμα, με τον Κορέτα να μην πλασάρει σωστά από καλή θέση.

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), Παπαδόπουλος (Κοζάνης), Δημόπουλος (Φλώρινας),

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ(Γιώργος Καλτέκης-Νικος Φώλλας): Γούπος, Παπαγεωργίου, Μαχαίρας, Καψιώχας (46' Σενκάι), Κορομηλάς, Παπαδήμος, Βελετάνης, Καμπέρης (68' Τσάτσος), Γκαμπέτας, Καραγκούνης, Μπαλής.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ(Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Βουραζέρης, Γούτσιος, Χατζής, Αλεξίου (87' Ρίκκος), Κορέτα, Γεωργατζής, Τσίπη (65' Γκίκα), Σέττος (85' Λάμπρου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass