ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Προσηλωμένη στον στόχο της η ΑΕΛ

* Α. Παπαδόπουλος: «Δεν εφησυχάζουμε, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα» * Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για άπορους Λαρισαίους αλλά και για τους πρόσφυγες στον κυριακάτικο παιχνίδι με την Καλαμαριά

Δημοσίευση: 25 Μαρ 2016 7:44

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με σταθερά βήματα η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ προχωρά στην υλοποίηση του στόχου της, που είναι να κατοχυρώσει τη 2η προνομιούχο θέση (στην οποία ήδη βρίσκεται) και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Εθνική του μπάσκετ. Οι «βυσσινί» μετά από ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων κρατούν την τύχη στα χέρια τους, ωστόσο όπως τονίζει ο τεχνικός Αβραάμ Παπαδόπουλος «ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα». Ακολουθεί την προσεχή Κυριακή το εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Καλαμαριάς (ΕΑΚ Θεσσαλονίκης), ένας θεωρητικά εύκολος αντίπαλος, που θα δώσει τη δυνατότητα στην ΑΕΛ να κάνει ένα ακόμα βήμα για την άνοδο.

Το θετικό για τους «βυσσινί» είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών, ωστόσο ο τεχνικός Αβραάμ Παπαδόπουλος τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η ομάδα να εφησυχάσει.

«Όλα κυλούν ομαλά, και θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Καλαμαριάς με την απαιτούμενη σοβαρότητα και συγκέντρωση. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και δεν βλέπουμε τίποτε άλλο από τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει» επισήμανε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΕΛ και πρόσθεσε:

«Πιο κοντά στην επίτευξη του στόχους μας θα είμαστε όσο κερδίζουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολλές αγωνιστικές ακόμη και κάθε παιχνίδι κρύβει παγίδες. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Αντιθέτως είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε τη δέουσα προσοχή. Για μας τα δύσκολα παιχνίδια είναι μπροστά μας.

Σίγουρα έχουμε το προβάδισμα, ωστόσο για μένα αυτό δεν σημαίνει κάτι στη συγκεκριμένη στιγμή, γιατί όπως επισήμανα ο δρόμος είναι μακρύς. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι» κατέληξε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Η ΑΕΛ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Ευαισθητοποιημένη κοινωνικά η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ, καλεί τους φιλάθλους της και γενικότερα τους Λαρισαίους πολίτες να στηρίξουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης αλλά και τους πρόσφυγες που βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή μας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στον κυριακάτικο αγώνα με την ΕΑΚ Θεσσαλονίκης.

Με τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη «Ν’ αγαπάς την ευθύνη, να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω», η διοίκηση του συλλόγου απευθύνει κάλεσμα στους Λαρισαίους να συνδράμουν σ’ αυτήν την προσπάθεια.

«Η εποχή μας, οι μέρες που διανύουμε παραμένουν δύσκολες. Η ΑΕΛ, σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία για όλη την ελληνική και όχι μόνο κοινωνία θέλει να καλέσει όλους τους φίλους της ομάδας μπάσκετ να δείξουν για μία ακόμη φορά ότι η δύναμη του ενός μπορεί να συντελέσει ώστε να δώσει έστω και μια μικρή ανακούφιση στους συνανθρώπους μας που προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες να τα βγάλουν πέρα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «βυσσινί» και συνεχίζει:

«Την ερχόμενη Κυριακή, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στις 17:00 και στο κλειστό του Αλκαζάρ, την ομάδα της ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, έχοντας διττό στόχο: Από τη μια να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα και από την άλλη να αποτελέσει αφορμή αυτή η αναμέτρηση να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα ή είδη ένδυσης και υπόδησης.

Καλούμε λοιπόν τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο Αλκαζάρ να φέρουν μαζί τους τουλάχιστον από ένα αντικείμενο: Ένα πακέτο ζυμαρικά, ένα κουτί συμπυκνωμένο γάλα, μία κονσέρβα, ή ότι νομίζουν ότι μπορεί να βοηθήσει στο να ενισχυθούν άτομα που χρήζουν στήριξης.

Τα είδη αυτά θα συγκεντρωθούν και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, ώστε οι αρμόδιοι να τα αξιοποιήσουν όπως νομίζουν, χωρίς διακρίσεις, γνωρίζοντας όλοι μας πολύ καλά ότι η δομή αυτή παλεύει για το καλύτερο δυνατό τόσο για τους συμπολίτες μας που χρειάζονται ενίσχυση όσο και για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην περιοχή μας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όλοι λοιπόν φέρνουμε στο παιχνίδι της Κυριακής από ένα τουλάχιστον είδος!

Γιατί όπως είχε γράψει και πάλι ο Νίκος Καζαντζάκης: «Ε κακομοίρη άνθρωπε, μπορείς να μετακινήσεις βουνά, να κάμεις θάματα...» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Οι διαιτητές και κομισάριοι της 24ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Ανδρών, τα παιχνίδια της οποίας θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή έχουν ως εξής:

Ανατόλια, 17.00, Ανατόλια-Πιερικός Αρχέλαος, Πιτσίλκας Β.-Ξέρας (Λαδένης)

Ευκαρπίας, 14.30, Ευκαρπία-Αίολος Αστακού, Ελευθεριάδης-Παπαγεωργίου (Αστρεινίδης)

Λαγκαδά, 17.00, Ερμής Λαγκαδά-Αγρίνιο, Παπαγερίδης-Ντούρας (Μήτσιου)

ΕΑΚ Λάρισας, 17.00, ΑΕΛ-ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, Τσιαπλής-Παπανικολάου (Αγορογιάννης)

Καστοριά, 17.00, Καστοριά-Τιτάνες Παλαμά, Τζιβελεκίδου-Σιταρίδης(Πλεξίδας)

Αρναίας, 17.00, Πολύγυρος-Άργος Ορεστικό, Τσιρτσιμάλης-Δαμίγος (Δροσόπουλος)

Ιωνίας Διαβατών, 17.00, Ιωνικός Ιωνίας-Στρατώνι, Παπαδόπουλος Θ.-Κατωτικίδης (Τζιοπάνος)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass