ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΟΝΝΩΝ

Νικηφόρα πρεμιέρα

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2016 8:50

 

Πρώτο παιχνίδι που συνδυάστηκε με νικηφόρα εμφάνιση για τη νεοσύστατη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Όλυμπος Γόννων. Μετά από πολλές προσπάθειες και με τη βοήθεια και στήριξη κάποιων εμπνευστών δημιουργήθηκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Όλυμπος Γόννων.

Σε αυτό το εγχείρημα βοήθησε η γυμναστήρια και δημοτική σύμβουλος κ. Γεωργία Τσόπα σε συνεργασία με το Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας και του προέδρου κ. Παρλίτση. Τα κορίτσια είναι μαθήτριες δημοτικού -γυμνασίου και λυκείου και αυτήν τη στιγμή η ομάδα απαρτίζεται στο σύνολό της από 18 αθλήτριες. Στο δρόμο για τη συγκρότηση της ομάδας, χρέη προπονητή ανέλαβε ο Γοννιώτης γυμναστής -προπονητής κ. Κώστας Παπαδούλης.

Σε δήλωσή της η κ. Γεωργία Τσόπα ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το εγχείρημα και να δημιουργηθεί η ομάδα βόλεϊ, καθώς και τις οικογένειες των κοριτσιών που βρεθήκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην ομάδα. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι δόθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας με την τοπική ομάδα και με προπονήτρια την κ. Ευτυχία Κολοβέτσιου (η οποία ήταν μαθήτρια της κ. Τσιόπα Γεωργίας). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε να είναι υπέρ του Γ.Σ Γόννων με 3-1 σετ.

Οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους στους Γόννους όπου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας.

Γ.Σ. Όλυμπος Γόννων (Κώστας Παπαδούλης): Ελένη Παρλίτση, Ιωάννα Μαντά, Γιώνα Γιονουζάι, Μαρία Ριζούλη, Φανή Μαλέκα, Ευαγγελία Γαλούση, Σοφία Σουμέλα, Κων/να Τσιούρβα, Ελισάβετ Κορωβέση, Ειρήνη Παλάνη, Ευαγγελία Στρούλια, Παρασκευή Τσιούρβα, Μαρία Μαντά, Αικατερίνη Γκιάτα, Μαρία Τάσιου, Ειρήνη Γατσά, Βασιλική Ριζούλη, Δήμητρη Σιόντα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass