Έκοψε πίτα ο Μελιβοιακός

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2016 8:09

Σε μία επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Μουράγιο» στη Βελίκα και με τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου της Μελιβοίας και των γύρω περιοχών, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας και τους έδωσαν δύναμη για το μέλλον, ο Μελιβοιακός έκοψε την πίτα για τη νέα χρονιά. Οι άνθρωποι της ομάδας ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη συμμετοχή και τη βοήθειά του και ευχήθηκαν ότι καλύτερο για το χωριό της Μελιβοίας. Η διασκέδαση δεν σταμάτησε καθόλου, καθώς με τη ζωντανή μουσική, την πλούσια λαχειοφόρο και τα υπέροχα δώρα που κέρδισαν οι τρεις τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά, ο κόσμος γλέντησε μέχρι το πρωί. 

Οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά ήταν οι Πασιάς Βασίλειος, Μπάτσικας Γρηγόρης και Πλατσάς Γεώργιος οι οποίοι κέρδισαν μία εκδρομή στην Σκιάθο για δύο άτομα, μία μηχανή espresso και ένα ρολόι χειρός αντίστοιχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass