ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΕΔΡΟ(65΄) ΥΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ 1-0

Παλικαρίσια νίκη του Δωτιέα

*Κατάθεση ψυχής έκαναν μέσα στη λάσπη οι παίκτες του Γιάννη Μάγγου *Από το 55΄αγωνίζονταν οι «κόκκινοι» με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ουζούνογλου

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2016 8:00

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Εκπληκτικός στην επανάληψη ο Δωτιέας υπέταξε χθες στην Αγιά τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 1-0 και θα δώσει με πιο πολλές ελπίδες πλέον, τη μάχη της παραμονής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες σε ένα βαρύ γήπεδο λόγω της καταρρακτώδης βροχής που έπεφτε και οι «κόκκινοι»  κατέκτησαν δίκαια τη νίκη. Μάλιστα αγωνίζονταν  από το 56’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ουζούνογλου, με δεύτερη κίτρινη, ενώ το γκολ σημείωσε στο 65΄ο Πέδρο, «χρυσή» αλλαγή του Γιάννη Μάγγου.

Ο Δωτιέας στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό αν και είχε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες απέναντι στην ομάδα της Κατερίνης. Στην επανάληψη όμως και μετά την αποβολή, έπαιξε πολύ καλύτερα, δημιούργησε αρκετές φάσεις, σημείωσε ένα γκολ με τον Πέδρο που είχε περάσει δύο λεπτά πριν ως αλλαγή και στο φινάλε πανηγύρισε μια μεγάλη και δίκαιη νίκη.

Στο 13’ φάουλ του Τσιρογιάννη, απέκρουσε ασταθώς την μπάλα ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων και στο 37’ σε σουτ του Μανίκα έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ ο σταθερότατος  χθες πορτιέρο Βασίλης Μάλτζαρης. Στο 43’ φάουλ του Καραγιάννη, απέκρουσε ο Βασιλειάδης, στην επαναφορά έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά ο Τσακάλι, ενώ στο  44’ από κοντά ο Καραγιάννης δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιρογιάννη.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54’ σε σουτ του Τσιρογιάννη η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα της Νεοκαισάρειας, ενώ προηγουμένως στο 53΄ο Μανίκας γύρισε την μπάλα στον Καρατζάογλου αλλά στο πλασέ που έκανε ο Μάλτζαρης μπλόκαρε την μπάλα.

Σε σουτ του Μανίκα στο 60΄και πάλι ο πορτιέρο της αγιώτικης ομάδας ήταν παρών και από ΄κει πέρα, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Δωτιέας.

Στο 65’ από σέντρα του Ηλία  Καραγιάννη που ήταν από τους καλύτερους παίκτες των νικητών, ο Λάϊος έδωσε με κεφαλιά  πάσα την μπάλα  στον Πέδρο και αυτός με δυνατό σουτ  έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Βασιλειάδη και έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς.

Αν και με αριθμητικό μειονέκτημα ο Δωτιέας δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ.

Στο 79’ ο Καραγιάννης με ατομική προσπάθεια έπιασε το σουτ και την τελευταία στιγμή απέκρουσε την μπάλα στη δεξιά του γωνία ο Βασιλειάδης, ενώ στο 82’ σουτ του Πέδρο η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και στο 90’ σουτ του Λάϊου από πλάγια αριστερά ο γκολκίπερ της Νεοκαισάρειας απέκρουσε την μπάλα.

Διατησία: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), Καραγιάννης, Καλύβας (Φθιώτιδας). Κίτρινες κάρτες: Τανάκα(36΄), Μανακούσιος(48΄), Πέδρο(85΄), Γκουντρουμπής(79΄), Μάλτζαρης(90’ +2),/Τσαγκαράκης(18΄), Δερμιτζόγλου(29’), Νάκας(81΄), Λαζαρίδης(88΄)

Κόκκινη: Ουζούνογλου(47΄και 56’ δυο κίτρινες)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Μάλτζαρης, Λάϊος, Μανακούσιος, Τσακάλι, Σούλι, Ντακούλας, Ουζούνογλου, Γκουντρουμπής (79’ Κορλός), Τσιρογιάννης (64’ Πέδρο), Καραγιάννης, Γιούρι Τανάκα (58’ Κόκκας).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Καρατζάογλου, Ζαχαράκης, Παναγιωτίδης (65’ Κωτσιαρίδης), Νάκας (75’ Κωστόπουλος), Δερμιτζόγλου, Τσαγκαράκης (83’ Μιχαηλίδης), Μανίκας.

*Σε δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα ο τεχνικός του Δωτιέα Γιάννης Μάγγος, τόνισε τα εξής: «Τα παιδιά σήμερα αυτό που έκαναν δεν μπορεί να ειπωθεί μόνο  με λίγα λόγια. Μπράβο τους, είναι παλικάρια και αυτή η νίκη  μας δίνει βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ώθηση, για τη συνέχεια. Θα δώσουμε σκληρή μάχη για την παραμονή, διότι η διοίκηση έχει κάνει πολλές θυσίες και ο κόσμος της Αγιάς αξίζει να δει και τη νέα χρονιά τον αγαπημένο του Δωτιέα, στη Γ΄Εθνική».

ΗΤΤΗΘΗΚΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΜΕ 7-2

Αντίθετα με τον Δωτιέα, βαριά ήττα γνώρισε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στο Αιγίνιο από τον Αιγινιακό,  με σκορ 7-2. Ο Γκούρτσας για τους γηπεδούχους ήταν ο πρωταγωνιστής αφού πέτυχε 4 γκολ. Το σκορ άνοιξε από νωρίς ο Γκούρτσας στο 6' για να έρθει ο Καρακατσάνης στο 11' να κάνει το 2-0.

Ο Γιατζιτζόγλου με πέναλτι θα πετύχει το 3-0 στο 15΄ και ο Γκούρτσας στο 22΄ το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με τον Γκαμπέτα στο 43΄για να μειώσουν σε  4-1. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57' ο Γκούρτσας θα κάνει το 5-1 για να έρθει ο Καραγκούνης να μειώσει με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε 5-2 στο 70'.Το τελικό 7-2 θα γίνει με δύο γκολ του Γκούρτσα στο 81' και στο 91'.

Διαιτησία: Γκουγκούδης, Καμπούρης, Αναστασιάδης (Σερρών).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Ράτκο, Δήμου, Γιατζιτζόγλου (55' Λίλιος), Οικονόμου (55' Σαββίδης), Ζούρκος, Πέντα, Ντίντακ (65' Τάντιτς), Καρακατσάνης, Γκούρτσας.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Καλτέκης-Νίκος Φώλλας): Γούπος (46' Λικάι), Παπαγεωργίου, Μαχαίρας, Καψιώχας, Κορομηλάς, Αγριόδημος, Γκαμπέτας, Καμπέρης, Σενκάι (46' Τσάτσος), Καραγκούνης, Μπαλής (46' Παπαδήμος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass