ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ: «Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη»

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2016 7:37

Σχολιάζοντας το χθεσινό παιχνίδι στο «Π. Μαγουλάς» και την πρόκριση της ομάδας του, ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Μιχάλης Ζιώγας, δήλωσε τα εξής:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, νομίζω πως έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι χορταστικό, με φάσεις και νομίζω πως γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, της οποίας η πορεία στο πρωτάθλημα της Football League το έχει αποδείξει. Τοποθετηθήκαμε όπως έπρεπε μέσα στο γήπεδο γιατί λίγο πολύ γνωρίζουμε όλοι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των ομάδων. Εμείς ξέραμε ποια είναι τα ατού της ομάδας. Εύχομαι στην ομάδα της Νίκης να πάρει τη θέση που της αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για εμάς είναι μία πολύ μεγάλη νίκη επί ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Απόλλωνας έχει τη δική του ιστορία. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ξεκουραστούμε σήμερα, φυσικά να χαρούμε την πολύ μεγάλη νίκη που κάναμε και να κοιτάξουμε το παιχνίδι του Σαββάτου. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους και εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, γιατί η Νίκη είναι ιστορική ομάδα, να βρει τη θέση που της αρμόζει στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο μεγάλος πρωταγωνιστής Θανάσης Παλάσκας που είπε τα εξής:

«Για εμένα είναι ευχάριστο να έρχομαι έστω και σαν αντίπαλος στο γήπεδο της Νίκης Βόλου, γιατί αυτή η ομάδα ήταν η πρώτη που με εμπιστεύτηκε πραγματικά και μου έδωσε μία ολόκληρη σεζόν για να ξεκινήσω έστω και αυτή τη μικρή καριέρα. Μου είναι ευχάριστο να βλέπω γνώριμα πρόσωπα και το «Π. Μαγουλάς».

Όσον αφορά στο αγωνιστικό, ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι σταθήκαμε ίσως σε κάποιες φάσεις πιο τυχεροί, ίσως πιο ικανοί, καταφέραμε κερδίσαμε και συνεχίζουμε στο Κύπελλο. Όπως η Νίκη, έτσι και εμείς κάναμε κάποιες αλλαγές γιατί ο βασικός μας στόχος είναι να ανέβουμε στη Γ΄ Εθνική.

Εύχομαι στα παιδιά και στον προπονητή της Νίκης Βόλου ό,τι καλύτερο, γιατί έχω περάσει και εγώ από αυτή τη θέση και θέλω να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στους υπόλοιπους αγώνες πρωταθλήματος και να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, να συνεχίσουμε όπως έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς, γιατί είμαστε αήττητοι μέχρι τώρα δόξα τω Θεώ.

Και για να τελειώσω κάπως χιουμοριστικά, δεν ξέρω γιατί, αλλά από τη μία χάρηκα που ο κόσμος αναγνώρισε τη μία χρονιά που πέρασα στη Νίκη Βόλου, αλλά με στεναχώρησε το γεγονός με τις ανθοδέσμες...».

Με τη σειρά του ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Κώστας Βελιτζέλος επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή και στην ομάδα του Απόλλωνα για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε σήμερα (σ.σ. χθες). Θα ήθελα να πω ότι αυτό που συνέβη σήμερα (σ.σ. χθες) σε μας δεν μαζεύεται εύκολα και εννοώ το εγώ μας, γιατί αυτό που θίχθηκε πάνω απ’ όλα είναι το εγώ μας. Είναι αυτό που προσπαθούμε να «χτίσουμε» εδώ και καιρό και σήμερα (σ.σ. χθες) το διαλύσαμε.

Το ότι θα υπάρξουν πράγματα και κυρώσεις είναι σίγουρο. Γιατί δεν μπορεί επί 55 λεπτά να είσαι σε αυτό που έχεις πει, σε αυτό που έχεις αποτυπώσει, σ’ αυτό που έχεις προετοιμάσει καλός και ξαφνικά μετά από το 55’ να φεύγεις από το γήπεδο και αυτό να μη μαζεύεται με τίποτα…

Μιλάω για πολύ συγκεκριμένα πράγματα που ειπώθηκαν στο ημίχρονο. Και ξαφνικά από το 55’ και μετά ήμασταν το κάτι άλλο. Ανοικτές όλες οι γραμμές, να το εκμεταλλεύεται έξυπνα ο αντίπαλος κι εμείς να μην το μαζεύουμε με τίποτα. Έγιναν αλλαγές και οι αλλαγές ακολούθησαν τους υπόλοιπους μέσα στο ίδιο πνεύμα. Χωρίς σκέψη, λάθη, εκνευρισμός, λάθος αποκρούσεις, τα πάντα.

Δεν υπάρχει δικαιολογία. Είμαι πολύ εκνευρισμένος γι’ αυτόν εδώ τον λόγο και δεν μπορώ να μεταφέρω απόλυτα την εικόνα. Να είστε σίγουροι, όμως, ότι αυτό δεν θα μείνει έτσι. Αυτό είναι σίγουρο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass