ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ (15:00)

Κρίσιμα ματς και για τους τρεις

* Παίζουν: Τύρναβος-Μαρτίνο, Δωτιέας-Θεσπρωτός, Φαρκαδόνα-Οικονόμος

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2016 8:17

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Κρίσιμα βαθμολογικά παιχνίδια δίνουν σήμερα οι τρεις ομάδες του νομού, που εκπροσωπούν το λαρισινό ποδόσφαιρο στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, στις 15:00 ο Τύρναβος θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Οπόυντιο Μαρτίνου, ο Δωτιέας τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας, ενώ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα αγωνισθεί στο γήπεδο της Οιχαλίας, με την Α.Ε.Φαρκαδόνας.

Και οι τρεις έχουν ως στόχο να κατακτήσουν νικηφόρα αποτελέσματα στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στην κατηγορία και θεωρούμε ότι έχουν τις δυνατότητες να το πετύχουν, αρκεί να το πιστέψουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων

Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολα ματς, όμως δεν θεωρείται τίποτα ακατόρθωτο και θα είναι ιδανικό αν μετά τους αγώνες έχουμε το απόλυτο(τρεις νίκες). Αναλυτικά τα νέα λίγες ώρες πριν τη σέντρα, έχουν ως ακολούθως:

Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Αποφασισμένος να κατακτήσει το…τρίποντο ο Τύρναβος 2005 θα αντιμετωπίσει τον πάντα υπολογίσιμο και επικίνδυνο Οπούντιο Μαρτίνου

Η διοίκηση των «κυανέρυθρων» καλεί τους φίλους της ομάδας να ενισχύσουν ηθικά τις προσπάθειες των παικτών, για να φτάσουν στην επιτυχία. Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Χρηστίδης και ο τιμωρημένος Μανιώτης, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Αντίθετα επανέρχονται ο Κρίτσας και ο Καρατάσιος, που εξέτισαν τις ποινές τους ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχει και ο νεαποκτηθέντας Κεσίδης.

Στην αποστολή από τον τεχνικό Μιλτιάδη Ζιάκα, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Παπαγιάννης, Κούτσικος, Νασιάκος, Παπαχρήστος, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρλιάμπας, Λούγκος, Λίταινας, Τασιούλης, Βούζας, Κωστούλας, Γελαλής, Νούσιος, Κόκκορας, Τσιάγκος, Σβερκούλης, Κρίτσας, Καρατάσιος, Μητσογιάννης, Κεσίδης.

*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.Θωμάς Μαυρίδης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Ευστάθιος Μιχαηλίδης(Μακεδονίας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ.Ιωάννης Καπετάνος(Ημαθίας).

Ο ΔΩΤΙΕΑΣ

Χωρίς τον Παππά που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τον Κορλό ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Αχέροντα Καναλακίου, ο Δωτιέας θα κοντραριστεί με τον Θεσπρωτό.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «κόκκινοι» της Αγιάς θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, διότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την υπόθεση σωτηρίας.

Ο κόσμος αναμένεται πως θα είναι ο 12ος παίκτης και σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση, όμως χρειάζεται και οι ποδοσφαιριστές να δώσουν το κάτι παραπάνω, για να κερδίσουν τον αντίπαλό τους.

Όσον αφορά στον Γιούρι Τανάκα αναμενόταν να έρθει η μπλε κάρτα και εκτός απροόπτου θα τεθεί ο ποδοσφαιριστής στη διάθεση του Καρδιτσιώτη τεχνικού Γιάννη Μάγγου, ο οποίος στην αποστολή συμπεριέλαβε τους παρακάτω παίκτες: Παϊτέρη, Μάλτζαρη, Κόκκα, Τσακάλι, Μανακούσιο, Καραγιάννη, Καρβούνη, Γούτο, Τσιρογιάννη, Λάιο, Ντακούλα, Γκουντρουμπή, Σούλι, Ουζούνογλου, Πέδρο, Αλεξόπουλο, Τσατσαλίδη, Κορλό, Τριτάρη, Γιούρι Τανάκα και Σελήνη.

*Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι κ.Σταύρος Τσιμεντερίδης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Μπαλιάγκας(Κοζάνης) και παρατηρητής ο κ.Περίανδρος Πετρόπουλος(Μακεδονίας)

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Ο Δημήτρης Σιάτρας ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Καλτέκη και στη σημερινή αναμέτρηση με την Α.Ε.Φαρκαδόνας, στο γήπεδο της Οιχαλίας Τρικάλων.

Οι «Πράσινοι» παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι χρειάζεται να αγωνισθούν με την πρέπουσα σοβαρότητα και όπως τόνισε ο τεχνικός τους Γιώργος Καλτέκης, το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο σε σχέση με τον αγώνα που προηγήθηκε στο Κίτρος, με την Πύδνα.

Επέστησε λοιπόν την προσοχή, τονίζοντας στους παίκτες του ότι πρέπει να είναι αγωνιστικά πειθαρχημένοι και σοβαροί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στην αποστολή από τον Ελασσονίτη προπονητή,

συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: Γούπος, Λυκάι, Παπαγεωργίου, Μαχαίρας, Καψιώχας, Κορομηλάς, Αγρόδημος, Μπαλής, Καμπέρης, Σενκάι, Γκαμπέτας, Μάνικος, Καραγκούνης, Νάνος, Τόλιος, Τσάτσος, Βελετάνης, Σακοράφας, Παπαδήμος, Λεβέντης και Δραχαλίβανος.

*Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσουν οι κ.Κωνσταντίνος Μπούμπας, Αθανάσιος Κόλλιας, Αθανάσιος Θανασιάς(Ηπείρου), ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ.Χρήστος Καλιακούδας(Φθιώτιδας).

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

(23η αγωνιστική)

Φαρκαδόνα-Οικονόμος

Τύρναβος- Μαρτίνο

Πύρασος-Πύδνα Κίτρους

Νίκη Βόλου-Καραϊσκάκης

Καναλάκι-Ρήγας Φεραίος

Δωτιέας-Θεσπρωτός

Φωκικός-Φιλιππιάδα      0-3 α.α.

*Ρεπό έχει ο Πιερικός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Καραϊσκάκης ΑΕ 39-16 50

…………………………………………….

Αιγινιακός   37-12          44

Νίκη Βόλου 29-12           44

Πύδνα Κίτρους      31-13           36

Θεσπρωτός          25-17           36

Ρήγας Φεραίος     23-15           33

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας         27-33           28

Πύρασος Ν. Αγχιάλου    22-25           27

Εθνικός Φιλιππιάδας     10-10           27

………………………………………………….

Πιερικός      22-13           27

Τύρναβος 2005    15-16           23

Οικονόμος Τσαριτσάνης          18-28           22

Δωτιεύς Αγιάς       15-25           20

Αχέρων Καναλακίου      12-24           17

Οπούντιος Μαρτίνου      14-26          15

Φαρκαδόνα          22-38           13

Φωκικός     9-47 -1

* Ο Πιερικός έχει -6 βαθμούς με απόφαση της Football League * Η Φαρκαδόνα έχει -3 βαθμούς με απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ * Ο Φωκικός έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα με απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ.

*Στον δεύτερο γύρο έχουν κάνει το ρεπό τους: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Πύδνα Κίτρους, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Πύρασος Νέας Αγχιάλου και Αιγινιακός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass