ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA (15.00) Ο 45ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ ΜΕ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΟΥΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ένας αγώνας, μια γιορτή

*Κοινή συνέντευξη Τύπου έδωσαν χθες στα γραφεία της ΕΠΣΛ οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, της διοργανώτριας αρχής και οι διαιτητές, οι οποίοι ευχήθηκαν να διεξαχθεί ένας αγώνας διαφήμιση του ποδοσφαίρου και να κερδίσει ο καλύτερος

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2016 8:01

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Το μήνυμα ότι ο σημερινός 45ος τελικός του κυπέλλου ΕΠΣΛ (15.00, AEL FC Arena) πρέπει να αποτελέσει μία ξεχωριστή γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού, έστειλαν χθες, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΠΣΛ, οι εκπρόσωποι των δύο φετινών φιναλίστ, του Αχιλλέα Φαρσάλων και του Απόλλωνα Λάρισας, της διοργανώτριας αρχής και οι έξι διαιτητές (μετά την έγκριση της ΚΕΔ/ΕΠΟ) που ορίστηκαν στην αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα στο πάνελ της συνέντευξης παραβρέθηκαν από την πλευρά του τυπικά γηπεδούχου Αχιλλέα Φαρσάλων ο διοικητικός κ. Χρ. Τσαπραΐλης, ο προπονητής κ. Τ. Παραφέστας και ο αρχηγός κ. Κ. Νεμπεγλέρας, από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο διοικητικός κ. Δ. Καπετανόπουλος, ο προπονητής κ. Μ. Ζιώγας και ο αρχηγός κ. Β. Σκάκος, από τη διοργανώτρια αρχή ο ταμίας της ΕΠΣΛ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Ν. Δημεράς και ο αναπληρωτής γεν. γραμματέας της ΕΠΣΛ κ. Χρ. Σκάρλος και οι διαιτητές κ. Αντ. Κορέστης (διαιτητής), Γ. Αναστασίου – Ηλ. Νατσιούλας (βοηθοί), Π. Τσακνάκης (4ος) και Αδ. Κουκούλης – Ι. Ντελέζος (επιπρόσθετοι βοηθοί).

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με την τοποθέτηση του κ. Δημερά ο οποίος αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των δύο σωματείων και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Για μία ακόμη χρονιά η διοργάνωση του κυπέλλου ΕΠΣΛ φτάνει στο τέλος της με απόλυτη επιτυχία. Στον αυριανό (σ.σ. σημερινό) τελικό που θα διεξαχθεί στο στολίδι του νομού, στο AEL FC Arena θα αναμετρηθούν δύο ιστορικά σωματεία, ο Αχιλλέας Φαρσάλων και ο Απόλλωνας Λάρισας. Πρόκειται για το κορυφαίο γεγονός της ποδοσφαιρικής περιόδου. Εκ μέρους της διοίκησης της ΕΠΣΛ θα ήθελα να ευχηθώ στις ομάδες, να διεξαχθεί ένας πολύ καλός αγώνας σύμφωνα με τους κανόνες του «ευ αγωνίζεσθαι» και νικητής να αναδειχθεί ο καλύτερος και ο πιο τυχερός».

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Το λόγο στη συνέχεια πήραν ο εκπρόσωπος της διοίκησης, ο προπονητής και ο αρχηγός του τυπικά γηπεδούχου Αχιλλέα Φαρσάλων οι οποίοι επισήμαναν τα εξής:

Χρ. Τσαπραΐλης: «Αύριο (σ.σ. σήμερα) είναι μία ιδιαίτερη μέρα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας. Είναι ο τελικός του κυπέλλου. Πιστεύω ότι οι δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης έφτασαν στο τέλος αυτής της διαδρομής και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία κατ’ αρχάς στη δική μου ομάδα αλλά και στους αντιπάλους μας. Αντίπαλοι είμαστε μόνο μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και να γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Και οι δύο ομάδες αποδείξαμε ότι δουλεύουμε και διατηρούμε σε υψηλά στάνταρ το ποδόσφαιρο, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά, γι΄ αυτό φτάσαμε μέχρι το τέλος σ’ αυτή τη διαδρομή.

Θα πρέπει να σημειώσω ότι ο Αχιλλέας Φαρσάλων σε συνεργασία με το SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ έχει διοργανώσει ειδική λαχειοφόρο στο γήπεδο και ένα μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού σωματείου, στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων που αναπτύσσει ο σύλλογός μας».

Τ. Παραφέστας: «Κατ’ αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την πρόκρισή τους στον τελικό. Πιστεύω ότι είναι οι δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, με ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης κατηγορίας. Δηλαδή και οι δύο ομάδες μπορούν άνετα να παίζουν σε μεγαλύτερη κατηγορία. Είναι ένα παιχνίδι ανοικτό. Δεν μπορείς να έχεις προγνωστικά και νομίζω ότι όποιος είναι πιο πειθαρχημένος πιο σοβαρός και αποφασιστικός θα είναι ο νικητής. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Όλοι μας έχουμε υποχρέωση, μηδενός εξαιρουμένου, να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά γιατί είμαστε το παράδειγμα προς τη νεολαία και προς την κοινωνία. Να ευχηθώ να πάνε όλα καλά και να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Κ. Νεμπεγλέρας: «Η αυριανή (σ.σ. σημερινή) ημέρα είναι γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι οι δύο φιναλίστ είναι οι καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Πάνω απ’ όλα να το ευχαριστηθούμε εμείς οι ποδοσφαιριστές που είμαστε οι πρωταγωνιστές και μαζί με ‘μας και ο κόσμος, που θα το παρακολουθήσει. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Ο καλύτερος και ο πιο τυχερός αλλά και εκείνος που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι ο νικητής».

***

Από την πλευρά του Απόλλωνα Λάρισας οι εκπρόσωποι της ομάδας επισήμαναν τα εξής:

Δ. Καπετανόπουλος: «Εύχομαι να γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων και να το παρακολουθήσει πάρα πολύς κόσμος. Και όπως είπαν οι προλαλήσαντες ο καλύτερος να κερδίσει. Σημασία για μας έχει το να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Ένας απ’ αυτούς είναι και το κύπελλο, αλλά το σημαντικό είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Γ’ Εθνική. Εύχομαι αύριο (σ.σ. σήμερα) να πετύχουμε τον πρώτο στόχο και στο τέλος της σεζόν να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την άνοδο. Εύχομαι ο τελικός να είναι μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου, να μην δημιουργηθεί το παραμικρό και όσοι το παρακολουθήσουν να φύγουν ευχαριστημένοι από το γήπεδο».

Μ. Ζιώγας: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τη συμμετοχή τους στον τελικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπήρχαν ιστορικές ομάδες στη διοργάνωση οι οποίες έχουν αποκλειστεί. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει».

Β. Σκάκος: «Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο ιστορικές ομάδες, με παίκτες και προπονητές που θα ζήλευαν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και η άνοδος στην Γ’ Εθνική».

***

Τέλος εκ μέρους των διαιτητών ο Αντώνης Κορέστης, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει τον φετινό τελικό, δήλωσε:

«Ένας τελικός κυπέλλου είναι πάντα μία γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Παίζουν δύο πολύ καλές ομάδες, που τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει ότι αγωνιστικά δίκαια βρίσκονται στο επίπεδο που είναι τώρα. Ελπίζω να γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και εμείς από την πλευρά μας να συμβάλουμε σ’ αυτό».

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Όπως διευκρινίστηκε από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης, η είσοδος των φιλάθλων των δύο ομάδων στον σημερινό τελικό θα γίνει από τις θύρες 14 – 15 (φίλαθλοι του Απόλλωνα) και 21 – 22 (φίλαθλοι του Αχιλλέα), με τιμή εισιτηρίου για τις θύρες αυτές τα 5 ευρώ. Από τις θύρες εισόδου των φιλάθλων, αυτοί του Απόλλωνα μπορούν εσωτερικά να διοχετευθούν στις θύρες 16 και 17 και αυτοί του Αχιλλέα στις θύρες 19-20.

Στη θύρα 18 του γηπέδου (VVIP), θα εισέλθουν οι επίσημοι και ουδέτεροι φίλαθλοι, με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Επίσης από τη διοργανώτρια αρχή ανακοινώθηκε ότι σήμερα θα λειτουργήσουν η καφετέρια και το κυλικείο του AEL FC Arena.

ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Παρατηρητές αγώνα ορίστηκαν από την Επιτροπή Παρατηρητών της Ένωσης οι κ. Κων. Πατσιούρας και Δημ. Αντωνίου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Γ. Λιόλιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass