ΑΤΥΧΟΣ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ (1-1)

Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις

*Η λαρισινή ομάδα προηγήθηκε στο 86’ αλλά ισοφαρίστηκε στο 90’+1’

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2016 8:31

 

Η ατυχία (και μάλιστα λίγο πριν το φινάλε) χτύπησε για μία ακόμα φορά την πόρτα του Τυρνάβου ο οποίος θα μπορούσε να φύγει με τρεις βαθμούς «χρυσάφι» στις αποσκευές του από τη Φιλιππιάδα, όμως τα πράγματα άλλαξαν όταν οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα, έπαιξε με έξυπνη τακτική και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο αντίπαλος στο α’ ημίχρονο δεν αποδείχθηκε ικανός να απειλήσει τους Τυρναβίτες που σ’ αυτό το διάστημα είχαν δύο πολύ καλές στιγμές με τους Τασιούλη και Λίταινα.

Στις αρχές του β’ ημιχρόνου ο Εθνικός άσκησε πίεση αλλά στη συνέχεια ο Τύρναβος ισορρόπησε την κατάσταση και άρχισε να γίνεται ξανά απειλητικός, για να φτάσουμε στο 86’ όταν ο Νούσιος έβγαλε στον κενό χώρο τον Κόκκορα ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας (0-1).

Ο Εθνικός θέλησε να αντιδράσει στα λίγα λεπτά που απέμεναν μέχρι τη λήξη του αγώνα και στο 90’+1’ ήρθε η ψυχρολουσία για τον Τύρναβο, όταν ο Λάππας βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Μαγκάκης): Μπαντής, Χρηστογιάννης, Διαμαντόπουλος, Κόμνος (77’ Μαλλάτος), Άτσκα, Λέντζος, Κολιάκης (70’ Τσακανίκας), Μαζιώτης, Μάλλιος, Γήτας (65’ Παπαρούνας), Λάππας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ζιάκας): Παπαγιάννης, Παπαχρήστος (85’ λ.τ. Σβερκούλης), Μπαρούτας, Αϊβάζης, Καρλιάμπας, Μανιώτης, Τασιούλης, Λούγκος, Βούζας (65’ Κόκκορας), Λίταινας, Κωστούλας (72’ Νούσιος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass