ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Το Ael Fc Arena κρίνει την άνοδο

*Αρχής γενομένης από τον σημερινό αγώνα με τον Παναιγιάλειο(18.00, ΟΤΕ TV)

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2016 10:41

Του Σωτ. Κέλλα

Η άνοδος της ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα θα κριθεί από την απόδοση που θα έχει στο Ael Fc Arena στα τρία παιχνίδια που θα δώσει σε έναν μήνα σε αυτό(Παναιγιάλειο, Απόλλωνα Σμύρνης, Κισσαμικό) αφού δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει εκτός έδρας λόγω του ότι θα κερδίσει στα χαρτιά τους αγώνες με Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν εκτός έδρας.

Το πρώτο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει η ΑΕΛ είναι ο σημερινός αγώνας με τον Παναιγιάλειο (18.00, ΟΤΕ TV, 20ή αγωνιστική Β΄ Εθνικής κατηγορίας), έναν αντίπαλο που τον κέρδισε εκτός έδρας αλλά στο δεύτερο γύρο ψάχνει βαθμούς σε κάθε παιχνίδι για να μπορέσει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η λαρισινή ομάδα έχει υψηλό ηθικό μετά την εκτός έδρας επιτυχία με τον Πανελευσινιακό και θα παίξει με τον αέρα του φαβορί αλλά παράλληλα θα πρέπει όλοι να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι.

Η τακτική που θα ακολουθήσει ο Σέρβος προπονητής είναι το 4-4-2 έχοντας όπως έδειξε στις προπονήσεις τον Ξενοδόχοφ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μασούρα, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδη, Κοντοχρήστο στη μεσαία γραμμή, Λαμπρόπουλο, Μπανούση, Ουρτάδο, Βαρέλα, και στην επίθεση Μπόγιοβιτς και Μαρουκάκη.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στην αποστολή για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται ο νεαποκτηθείς Βασίλης Ρέντζας.   

Οι δεακοκτώ ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Ράτκο Ντόστανιτς, είναι οι: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Σουλιώτης, Κοντοχρήστος, Ρέντζας, Μασούρας, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα, Χοτζάλι, Κρητικός, Πάτο, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης, Καπός.

Ο Σέρβος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Κώστα Μπανούση και τους τραυματίες Άγγελο Βέρτζο, Βασίλη Κουτσιανικούλη, Μανώλη Μονιάκη και Μανώλη Ροβίθη.

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιγιάλειου για το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Χρήστος Παρασκευόπουλος, επέλεξε 18 παίκτες για την αποστολή του αγώνα, οι οποίοι είναι οι εξής: Αθανασόπουλος, Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Ζαχαρόπουλος, Μπουρλάκης, Γκούφας, Μαυρόπουλος, Κρισμάρεβιτς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Κολόκας, Παπαχρήστος, Γκουτσίδης, Στίκας, Ρέλλας, Ζουνίνιο και Σκαρτσίλας. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Φωτιάς, ο Μπαλτιμάς και οι ανέτοιμοι Γκατσέσα, Ρένια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Ιωάννης Μουρτζάκης, από τον Σύνδεσμο Ηρακλείου θα διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναιγιάλειο.  Βοηθοί του θα είναι ο Βασίλειος Νικολακάκης, επίσης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου και ο Ιωάννης Καραγιαννίδης από τον σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος θα είναι ο Φώτιος Φωτιάδης από την Ένωση Καστοριάς και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Δροσινός από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

 Τρεις μόλις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η ΑΕΛ και ο Παναιγιάλειος, στη Λάρισα. Την ομάδα της ΑΕΛ ευνοεί η μικρή προϊστορία στα παιχνίδια με τον Παναιγιάλειο, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» έχουν δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της ΑΕΛ με 12-1.

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων ΑΕΛ-Παναιγιάλειος

31/10/1984 ΑΕΛ-Παναιγιάλειος 8-0 Κύπελλο Ελλάδος

19/03/2000 ΑΕΛ-Παναιγιάλειος 4-1 Β' Εθνική

16/12/2000 ΑΕΛ-Παναιγιάλειος 0-0 Β' Εθνική

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass