Μένει στην ΑΕΛ ο Νικολακάκης

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2016 17:39

Μπορεί μόλις πριν από τρεις ημέρες η ΑΕΛ να ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μανώλη Νικολακάκη, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν θα συμβεί και ο δεξιός μπακ θα συνεχίσει να φορά την βυσσινί φανέλα!

Ο 24χρονος αμυντικός, ο οποίος μέτρησε δέκα συμμετοχές με την ΑΕΛ στον α΄γύρο του πρωταθλήματος της Football League, ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής σελίδας στο facebook την παραμονή του στον Κάμπο.

Μάλιστα ευχαρίστησε τη διοίκηση αλλά και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη του καθώς μετά την αιφνίδια ανακοίνωση της αποχώρησης του από την πρωτοπόρο της Football League έλαβε αρκετά μηνύματα συμπαράστασης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μανώλης Νικολακάκης στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Έπειτα από κάποιες μέρες αγωνίας είμαι σε θέση να ανακοινώσω πως θα συνεχίσω να είμαι στο ρόστερ της Λάρισας. Από την μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο αυτό τον κόσμο για τα λόγια που είπε για το πρόσωπο μου. Η ΑΕΛ δεν είναι πρόσωπα. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Ευχαριστώ επίσης την διοίκηση για την κατανόηση που έδειξε. Από την μεριά μου θα βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί και με όποιον τρόπο μπορώ αυτήν την ομάδα και αυτόν τον κόσμο να εκπληρώσει τους στόχους της. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους σας γιατί παίξατε σημαντικό ρόλο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass