ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΛΟ ΣΕΡΡΩΝ

Στη δεύτερη θέση η ΝΕ Λάρισας

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2016 8:05

 

Με επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας στη φιλόξενη πόλη των Σερρών για το τουρνουά που διοργάνωσε το τμήμα υδατοσφαίρισης της ομάδας του Πανσερραϊκού. Σύμφωνα με ανακοίνωση του λαρισινού συλλόγου «Η ομάδα Μίνι Παίδων, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Κώστα Γαλανόπουλου, έκανε 3 νίκες και έχασε την πρώτη θέση από την ομάδα του ΠΑΟΚ, αφού στον μεταξύ μας αγώνα ηττηθήκαμε με 2 γκολ διαφορά.

Οι αθλητές μας είχαν υποδειγματική συμπεριφορά εντός και εκτός της πισίνας, χάρηκαν την εμπειρία του πρώτου τουρνουά για το 2016, πανηγύρισαν τις νίκες και τη δεύτερη θέση και έκαναν υπερήφανους προπονητές, γονείς και φίλους του συλλόγου μας. Με τη σειρά μας, στέλνουμε από καρδιάς, ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς και αθλητές που μας γεμίζουν ενέργεια και μας δίνουν ώθηση και όρεξη για μεγαλύτερη προσπάθεια, μακρινότερα ταξίδια και σημαντικότερες εμπειρίες. Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Πανσερραϊκού για την άψογη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση του τουρνουά και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους και καλή επιτυχία στους στόχους των ομάδων τους. Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων της Ν.Ε.Λ (Μίνι Παίδων) στο τουρνουά των Σερρών:

Ν.Ε.Λ – Απολο      16-7

Γεωργίου Γεωργίου 4, Βασιλόπουλος 2, Τσαγκάλης 2, Μπεζιλιώτης 1, Καραλής 2, Δρουμπούρας 1

Ν.Ε.Λ – Levski Sofia        23-8

Ευσταθίου 2, Βαρδακάρης 2, Πάτσικας 4, Τσαγκάλης 2, Γεωργίου 5, Μπεζιλιώτης 3, Βασιλόπουλος 1, Καραλής 2, Ζακυνθηνός 2, Τζίκας 1, Δρουμπούρας 1

Ν.Ε.Λ – Πανσερραϊκός     15-8

Γεωργίου 5, Πάτσικας 3, Βασιλόπουλος 3, Τσαγκάλης 1, Ζακυνθηνός 1, Καραλής 1

ΠΑΟΚ -Ν.Ε.Λ         11-9

Γεωργίου 6, Πάτσικας 1, Δρουμπούρας 1, Τζίκας 1

Η κατάταξη των ομάδων έχει ως εξής:

1. ΠΑΟΚ

2. ΝΕΛ

3. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

4. ΑΠΟΛΟ

5. LEVSKISOFIA

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι πολλές εμπειρίες αποκόμισαν και οι μικρότεροι μας αθλητές, της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης, που έπαιξαν σειρά φιλικών αγώνων με την αντίστοιχη ομάδα του Πανσερραϊκού, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Γιάννη Θεοχάρη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass