«Τι να κάνω την κατανόηση όταν δεν έχω ρεύμα;»

*ΕΞΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΒΛΑΒΩΝ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2024 14:01

Την αντίδραση Λαρισαίου βαμβακοπαραγωγού προκαλεί το σοβαρό πρόβλημα στις καθυστερήσεις για την αποκατάσταση των βλαβών στην παροχή ρεύματος, ειδικά μετά από φαινόμενα κακοκαιρίας.
Σημειώνεται πως για το ίδιο θέμα, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ Λάρισας διευκρίνιζε χθες στην «Ε» ότι γίνεται «αγώνας δρόμου για την αποκατάσταση των βλαβών», με αφορμή και το πρόβλημα των ελλείψεων τεχνικού προσωπικού, σημειώνοντας ότι σήμερα στον ΔΕΔΗΕ Λάρισας απαιτούνται επιπλέον 30 τεχνίτες.

Ο Λαρισαίος παραγωγός, με αφορμή το δημοσίευμα της «Ε» σημειώνει πως ο ίδιος έδωσε βλάβη σε αγροτικό τιμολόγιο «στις 14-8-2024 και ώρα 09:00 περίπου, στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ και ειδικότερα στο 800 400 4000».
Για να προσθέσει πως «από τότε τηλεφωνώ κάθε μέρα για το πρόβλημά μου, στέλνοντας και δυο email προς τον ΔΕΔΔΗΕ καθώς και προσωπική παρουσία την 21-8-2024 και ώρα 10:00 στον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Λάρισας, εφόσον πρώτα προσπάθησα να συναντήσω τον προϊστάμενο του αρμόδιου τμήματος βλαβών αλλά απουσίαζε».
«Στη συνάντηση, με τον Διευθυντή και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του Διευθυντή με αρμόδιο υπάλληλο ο Διευθυντής μου απάντησε αύριο το πρόβλημά σου θα ταχτοποιηθεί.
Το πρόβλημά μου μέχρι και χθες 23 Αυγούστου δεν έχει επιλυθεί. Ερωτώ λοιπόν τον πρόεδρο, τον Διευθυντή, τον ΔΕΔΔΗΕ, με ποια σειρά γίνεται η αποκατάσταση των βλαβών, ποιος δίνει τη σειρά προτεραιότητας των βλαβών στα συνεργεία και γιατί η δική μου βλάβη δεν αποκαταστάθηκε ακόμη.
Η καλλιέργειά μου έχει πάθει ζημιά μετά από τόσες ημέρες, το γνωρίζει και ο πρόεδρος από ότι διάβασα στην ανακοίνωση και μας συνιστά κατανόηση.
Ρωτώ λοιπόν, πρέπει να ενημερώσω τον Συνήγορο του Καταναλωτή, να προσφύγω στη Δικαιοσύνη, κατά παντός υπευθύνου για απώλεια εισοδήματος; ‘Η να δείξω κατανόηση όπως έδειξαν εκείνοι για το πρόβλημά μου εδώ και 10 ημέρες» καταλήγει ο Λαρισαίος παραγωγός, διευκρινίζοντας ότι η βλάβη στην περιοχή του έχει προκληθεί από τις 14 Αυγούστου και όχι από τις βροχοπτώσεις τις απογευματινές και βραδινές ώρες της 20ής Αυγούστου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass