Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανοίγει το σύστημα ΟΣΔΕ

* ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2024

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2024 15:30

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΕΚΕΠΕ, η οποία πάρθηκε χθες και αφού ξεπεράστηκαν όλες οι δυσκολίες, ξεκινά μέσω των πιστοποιημένων ΚΥΔ η υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης έτους 2024, επιβεβαιώνοντας και το χθεσινό ρεπορτάζ της «Ε».

Η Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2024 (ΕΑΕ 2024) υποβάλλεται σε ηλεκτρονική μορφή στον ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω του gov.gr από τον ίδιο τον δικαιούχο ή από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του είτε:
Α) Μέσω σύνδεσης με τους προσωπικούς κωδικούς Taxisnet.
Β) Μέσω των Πιστοποιημένων Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ).
Η συλλογή των αιτήσεων υλοποιείται στο πλαίσιο της σύμβασης: «Ανάπτυξη και Προσαρμογή απαιτούμενων πληροφοριακών συστημάτων και διασυνδέσεων που θα υποστηρίξουν την ΚΑΠ 2023-2027». Οι παραγωγοί και οι φορείς, που εμπλέκονται στη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ΟΣΔΕ, μπορούν να επεξεργάζονται και να υποβάλουν τις ΕΑΕ 2024, μέσω της οποίας χορηγούνται όλες οι άμεσες ενισχύσεις, οι συνδεδεμένες ενισχύσεις, οι ενισχύσεις όλων των ειδικών καθεστώτων, καθώς και εκείνες των μέτρων αγροτικής ανάπτυξης, που συνδέονται με εκτάσεις ή ζωικό κεφάλαιο μέσω του gov.gr. Θα ακολουθήσει άμεσα σχετική εγκύκλιος και εφαρμοστικές οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2024.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass