Προτεραιότητα η αγροτική οδοποιία

* ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2024 15:20

Με αφορμή το έργο της αγροτικής οδοποιίας που πραγματοποιείται στον Δήμο Τυρνάβου, η δημοτική αρχή, δηλώνει πως «από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τα ηνία του Δήμου έως και σήμερα, θέσαμε στόχους και προτεραιότητες με γνώμονα τη βελτίωση της ζωής του λαού.

Έτσι λοιπόν σε έναν αγροτικό και κτηνοτροφικό κατά βάση Δήμο δεν θα μπορούσε να μην είναι στα πρώτα πλάνα μας η αγροτική οδοποιία.
Δυστυχώς η κατάσταση που βρήκαμε ήταν απογοητευτική με τους αγροτικούς δρόμους να θυμίζουν «πεδίο μάχης». Στους δρόμους αυτούς δεν μπορούσαν να κινηθούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι με τα τρακτέρ τους και τα αγροτικά τους οχήματα και επίσης ήταν ορατός ο κίνδυνος ατυχήματος. Ήταν κυριολεκτικά παρατημένοι και αυτό που είναι άξιο απορίας είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια «γινόταν» λόγος για παρεμβάσεις και δαπάνες συντήρησης.
Καταβάλλαμε σημαντικές προσπάθειες και τα αποτελέσματα βελτίωσης στην αγροτική οδοποιία μιλούν από μόνα τους. Συνεχίζουμε όμως καθημερινά για την αποκατάσταση στο σύνολό της και σε εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός με ένα μεγάλο αριθμό παρεμβάσεων, όπως χαλικοστρώσεις, ασφαλτοστρώσεις, μικρά τεχνικά έργα, διανοίξεις και διευθετήσεις.
Όλα αυτά πραγματοποιούνται από χρηματοδότησεις που κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε μετά από διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής, από τα Υπουργεία Εσωτερικών, Πολιτικής Προστασίας και από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Για εμάς η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας είναι ένας αγώνας χωρίς τέλος που τον δίνουμε και θα συνεχίσουμε να τον δίνουμε αδιάκοπα, αλλά πρέπει και οι συμπολίτες μας αγροτοκτηνοτρόφοι να προστατεύσουν το έργο που γίνεται για αυτούς. Η δημοτική αρχή με πράξεις και όχι με λόγια αποδεικνύει ότι βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που είναι καθημερινά αντιμέτωποι με την κυβερνητική πολιτική που εμποδίζει την επιβίωσή τους. Ήμασταν και είμαστε μαζί σας στους κοινούς αγώνες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass