* Ξεκινά νέος κύκλος αγροτικών κινητοποιήσεων * Πού θα γίνουν οι προσυγκεντρώσεις * Αισιοδοξία για μεγάλη συμμετοχή

Πανθεσσαλικό μέτωπο τρακτέρ στη Νίκαια

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2019 22:06

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Ξεκινούν σήμερα οι αγροτικές κινητοποιήσεις στη Θεσσαλία και η κοινή κάθοδος των τρακτέρ στους δρόμους με τελικό προορισμό τη Νίκαια της Λάρισας, προκειμένου να μάθει όλη η επικράτεια ότι η κατάσταση στον πρωτογενή τομέα έχει φτάσει στο απροχώρητο, σε όλους τους κλάδους.


Αγρότες από όλη τη Θεσσαλία δήλωσαν τις προθέσεις τους, με αφορμή τη σημερινή έξοδο των τρακτέρ στο κοινό ενωτικό μπλόκο, όπως το αποκάλεσαν, στην πανθεσσαλική αγροτική σύσκεψη την προηγούμενη Πέμπτη στα Φάρσαλα, με στόχο να στείλουν ένα ξεκάθαρο, δυναμικό μήνυμα απέναντι στους κυβερνώντες. Οι προσυγκεντρώσεις έχουν οριστεί λίγες ώρες νωρίτερα, στο Βασιλί για τα Φάρσαλα στις 11 π.μ., στο Δέλτα της Ιτέας για την Καρδίτσα, στο Μεγαλοχώρι και στη Φαρκαδόνα για τα Τρίκαλα, στη Γαλήνη στις 12 μ. για τα χωριά της Λάρισας της ΠΕΟ Λάρισας-Βόλου, στις 10 π.μ. στην θέση “τούμπα” στον Τύρναβο και στην Τσαριτσάνη για την Ελασσόνα, όπου θα συναντηθούν και θα ενωθούν με τα τρακτέρ του Αμπελώνα και της Φαλάνης στις 12 μ. στη Γιάννουλη, με στόχο την παράταξη των γεωργικών μηχανημάτων, το μεσημέρι στον κόμβο της Νίκαιας Λάρισας.
Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες γινόταν ενημέρωση σε χωριά, ώστε να ενημερωθούν περισσότεροι αγρότες για τους λόγους που πρέπει να κινητοποιηθούν, καθώς το 2019 αποτελεί προεκλογική χρονιά και μπορεί ν’ ασκηθεί περισσότερη πίεση. Από την πλευρά τους οι αγρότες εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη συμμετοχή στο σημερινό πανθεσσαλικό μπλόκο της Νίκαιας Λάρισας.

Του Γιώργου Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass