ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ 34 ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

«Προϊόντα Δελερίων Γης»

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2017 12:28

Κόντρα στα προβλήματα της οικονομικής κρίσης νέοι αγρότες επιμένουν και συνεχίζουν να δημιουργούν. Στα Δελέρια Τυρνάβου τριάντα τέσσερις παραγωγοί της περιοχής Δελερίων δημιούργησαν έναν νέο συνεταιρισμό φρέσκων φρούτων και κτηνοτροφικών φυτών με τον τίτλο «Προϊόντα Δελερίων Γης».

Είναι ο διακριτικός τίτλος του νέου συνεταιρισμού φρέσκων φρούτων και κτηνοτροφικών φυτών που ιδρύθηκε στις 5 Μαρτίου 2017.

Μετά από πολλές προσπάθειες, συγκεντρώσεις, ενημερώσεις τριάντα τέσσερις ενεργοί παραγωγοί φρέσκων φρούτων, ιδιαίτερα ροδάκινων, αποφάσισαν να ιδρύσουν τον νέο συνεταιρισμό.

Στην ευλογημένη περιοχή των Δελερίων αυτοί οι παραγωγοί που ίδρυσαν τον νέο συνεταιρισμό, παράγουν προς το παρόν 1.000 περίπου τόνους φρέσκων ροδάκινων, βερίκοκων, αμυγδάλων, αλλά και μεγάλων ποσοτήτων βιολογικών κτηνοτροφικών φυτών.

Σύμφωνα με τους πρωτεργάτες της ομάδας «Οι παραγωγοί έχουν ήδη πεισθεί και θα προχωρήσουν άμεσα σε αναγνώριση δύο ομάδων παραγωγών, μία για τα φρούτα και μία για τις ζωοτροφές.

Η σπίθα της οργάνωσης στην περιοχή έχει ήδη ανάψει την πυρκαγιά για οργάνωση όλων των παραγωγών. Ο μακρύς και δύσκολος δρόμος είναι μπροστά μας με αισιοδοξία, δύναμη και ενότητα.

Ήδη από σήμερα ο συνεταιρισμός αρχίζει την έρευνα αγοράς για σύναψη συμβολαίων πώλησης των ποιοτικών προϊόντων της περιοχής».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass