ΨIΘΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2021 18:00
*ΚΡΑΤΑΕΙ χρόνια αυτή η κολόνια... Φιλία ετών συνδέει τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη. Ε, δεν θα μπορούσε να μην συναντηθούν στη συναυλία της στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Χαμόγελα και από τη Χριστίνα Αγοραστού και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενδεικτικά του κλίματος. ΘΑ. *ΚΡΑΤΑΕΙ χρόνια αυτή η κολόνια... Φιλία ετών συνδέει τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη. Ε, δεν θα μπορούσε να μην συναντηθούν στη συναυλία της στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Χαμόγελα και από τη Χριστίνα Αγοραστού και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενδεικτικά του κλίματος. ΘΑ.

Ζεστούλα
*- ΘΑΥΜΑ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ανακοίνωσε ο Τ.Ζ.


- Φραπέ με παγάκια φτιάχνεις και μέσα σε πέντε λεπτά πίνεις νες με καλαμάκι.
***
*ΥΠΑΡΧΟΥΝ όμως κι άλλα καυτά νέα.
- Πήρε παράταση ο καύσωνας μέχρι την άλλη Παρασκευή, μακάρι να ζούμε να δούμε και τα πέναλτι.
***
*- ΚΙ όσο σκέφτομαι πως με ήθελε η Μαρία, που ο πατέρας της είχε μαγαζί «ψύξη θέρμανση κλιματισμός» κι εγώ έκανα τον δύσκολο...
***
*- ΟΠΩΣ βλέπετε, δυστυχώς έχουμε θερμοκρασίες Ντουμπάι με μισθούς Ελλάδας.
***
*H Ι.Σ. αναρωτιέται.
-Από τη στιγμή που στη Φλώρινα παίρνουν επίδομα θέρμανσης, δεν θα έπρεπε στη Λάρισα να δίνουν επίδομα ψύξης;
***
*- ΔΕΝ αντέχω άλλο τη ζέστη. Θα πάω να μείνω με τον Μπαρμπα Στάθη στην κατάψυξη.
***
*- ΑΛΛΑΞΑΝ οι καιροί παιδιά. Το βράδυ μαζευόμαστε γύρω από το αιρκοντίσιον και λέμε ιστορίες...
Ζ.

Τον ξέχασαν
*ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ του Νερέτβα ήταν το προσωνύμιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά τη δοξασμένη του περίοδο στην ΑΕΚ. Τώρα τον έχουν ξεχάσει τον Βόσνιο, που είναι και Έλληνας, ίσως του το κρατάνε που τους είχε προδώσει πηγαίνοντας μετά προπονητής και στον Ολυμπιακό. Πάντως, ούτε τώρα τον ανέφεραν, τώρα που η ΑΕΚ έπαιζε στο ΟΥΕΦΑ με τη Βέλεζ, την ομάδα του Μόσταρ, της πόλης δίπλα στον ποταμό Νερέτβα, αυτή απ’ όπου ξεκίνησε ο Μπάγεβιτς ως ποδοσφαιριστής, αναδεικνύοντάς την τότε στο Γιουγκοσλαβικό πρωτάθλημα και κατόπιν έκανε εκεί και έναρξη της προπονητικής του καριέρας. Αυτός ο σπουδαίος τύπος ενώνει ΑΕΚ-Βέλεζ κι όμως στη Ν. Φιλαδέλφεια τον ξέχασαν. Που θα έπρεπε, με την ευκαιρία, να έχει αφιερώματα επί αφιερωμάτων.
***
*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ λοιπόν η ΑΕΚ από μια μικρή ομάδα, «ένα χωριό», όπως είπαν οι οργισμένοι αεκτσήδες. Και μόνο από το πόσες ευκαιρίες δέχτηκαν, έδειχνε το επίπεδο των Βόσνιων. Εκείνο της ΑΕΚ φάνηκε επίσης από το πόσες δεν έβαλε. Κι είχε και Σέρβο προπονητή να γνωρίζει καλά την αντίπαλο. Ο οποίος αξιοποίησε τις νέες μεταγραφές της ΑΕΚ, όλοι μέσα, απ’ το αεροδρόμιο, βασικοί αμέσως. Αμ δεν...
***
*ΑΠΕΡΑΝΤΟ το ΟΑΚΑ έτσι κι αλλιώς, περιορισμένος λόγω κορονοϊού ο αριθμός των φιλάθλων, άδειο έδειχνε το γήπεδο. Στην κεντρική κάτω κερκίδα όμως, στις προνομιούχες θέσεις, συνωστισμός. Η ΑΕΚ πολύ σπάνια είχε περισσότερο κόσμο εκεί, στις νορμάλ εποχές.
Ζ.

Στη σέντρα
*ΤΩΡΑ ήταν η σειρά του Νικολιά, που σε λίγες ώρες μέσα αποκαταστάθηκε, προχθές του Πινακά και τις προάλλες του Μόρα. Κι όλα αυτά, τα άγρια κραξίματα, της τελευταίας μόνο εσοδείας. Αμέτρητοι άλλοι είχαν βρεθεί πιο πριν επίσης στη σέντρα, σε δημόσιο εξευτελισμό, όταν δεν υπέκυπταν στις απαιτήσεις του, ίσως κιόλας επειδή ακριβώς στην αρχή υπέκυπταν. Έχουν συνηθίσει όλοι πια στη Λάρισα. Με ένα πράγμα μόνο εκπλήσσονται. Με τέτοιο ιστορικό, ποιοι απελπισμένοι ή ανήξεροι έρχονται να ντυθούν στα άλλοτε δοξασμένα βυσσινί. (Που πάλι με χρόνια με καιρούς...)
Ζ.

Κλίμα Σαχάρας
Τους 43,6 βαθμούς Κελσίου άγγιξε χθες ο μετεωρολογικός σταθμός του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΘΕΣΤΟ στα Φάρσαλα, ενώ στα ημιορεινά του Δήμου Φαρσάλων στη Σκοπιά η μέγιστη θερμοκρασία που καταγράφηκε άγγιξε τους 39,4 βαθμούς Κελσίου.
Γ.Γ.

Παραλείψεις
*ΠΡΟΣ Ν. Σαραντάκο, από γνωστό Τυρναβίτη, με αφορμή το προχθεσινό δημοσίευμα για τις 50 αποχρώσεις της μέθης.
- Υπάρχει επίσης και το έγινε λούνη.
***
*ΜΠΟΡΟΥΝ επίσης, στην πλούσια λίστα με τις λέξεις που περιγράφουν το μεθύσι, να προστεθούν κι άλλες δύο.
έγινε κροκόδειλος
έγινε κρούπ’ι.
Ζ.

«Ναι» της Περιφέρειας στο λιφτ του Κισσάβου
«Η γνωμοδότησή μας για το λιφτ στον ορεινό Κίσσαβο είναι θετική, καθώς κρίνουμε πολιτικά με βάση τον κεντρικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη μικρών χιονοδρομικών κέντρων κι αφού λάβαμε υπόψη τις υπουργικές αποφάσεις των κ.κ. Φάμελλου και Χατζηδάκη, που επιτρέπουν τις παρεμβάσεις σε υπάρχουσες μηχανικές εγκαταστάσεις».
Αυτά ανέφερε στην τοποθέτησή του ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός στην προχθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ στην ψηφοφορία που ακολούθησε, η έγκριση Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, με την Περιφερειακή Αρχή και τις παρατάξεις των κ.κ. Κουρέτα-Ακρίβου να υπερψηφίζουν, λευκό ψήφισε η παράταξη του Ν. Τσιλιμίγκα διότι -όπως ελέχθη- έλειπε η εισήγηση του δασάρχη, αλλά και στη συνεδρίαση του Σώματος η πρόταση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας που κατατέθηκε ήταν του 2019 και όχι επικαιροποιημένη. Κατά ψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση» και η «Ελληνική Αυγή».
Το σώμα προβληματίστηκε ιδιαίτερα από τις διαφορετικές εισηγήσεις του Δασαρχείου Λάρισας για το θέμα, αλλά και από το πρόσφατο δημοσίευμα της «Ε» που έδειχνε να γίνονται εργασίες διαμόρφωσης ορεινής διαδρομής. Σύμφωνα με τον εισηγητή του θέματος αντιπεριφερειάρχη Ντίνο Μπάρδα «στο βουνό δεν έγινε καμία εργασία με μηχανήματα και καμία παρέμβαση που να επιβαρύνει το περιβάλλον».
Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό «ο νόμος δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης εγκαταστάσεων, όπως πίστες, λιφτ, κλπ σε μικρά χιονοδρομικά κέντρα», ενώ σχολιάζοντας τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι «δεν υπάρχει άδεια» απάντησε ότι και «το χιονοδρομικό στα Χάνια Πηλίου δεν είχε άδεια, αλλά συντηρούνταν οι εγκαταστάσεις μέχρι να αποκτήσει».
Ο Πέτρος Τσακνάκης από τη «Θεσσαλία στην καρδιά μας» απέδωσε την αρχική θετική ψήφο της παράταξης στο γεγονός ότι «δεν γνώριζαν οι σύμβουλοί της για τις διαφορετικές εισηγήσεις του Δασαρχείου», ενώ ο Κώστας Καραμπάτσας επέμενε να ζητά διευκρινίσεις για την εμπλοκή μηχανημάτων της Περιφέρειας στο έργο.
Γ.Ρ.

Λαρσινά
*ΜΠΟΡΟΥΝ να προστεθούν νέα λήμματα στο Ελληνολαρισαϊκό Λεξικό.
- Ρότσα ήταν ο ποδοσφαιριστής και προπονητής του Παναθηναϊκού και στη Λάρισα σημαίνει ρώτησα.
***
*Ο προπονητής του Στέφανου Ντούσκου στην κωπηλασία, Ποστιλιόνε. Έτσι αναρωτιέται κι ο Λαρισαίος για το πόσο γρήγορα τελείωσαν τα γλυκά απ’ το ψυγείο.
***
*-ΓΙΑΤΙ χώρισες με τον αστυνομικό;
- Μου έπεφτε police.
Ζ.

Νεροφαγιές!
ΚΑΤΑ τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Κων. Μπάρδα που εισηγήθηκε το θέμα της γνωμοδότησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το «λιφτ» που θέλει ο Ορειβατικός Σύλλογος στον Κίσσαβο, δεν υπήρξε καμία παράνομη εκχέρσωση στο βουνό από πλευράς ΕΟΣ.
«Πήγα ο ίδιος και έχω και βίντεο, αν θέλετε να το δούμε...», είπε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σημειώνοντας ότι δεν ανέβηκε γκρέιντερ στην κορυφή του Κισσάβου, αλλά μέλη του ΕΟΣ με τα χεράκια τους μετακίνησαν κάποιες πέτρες...
Ας ενημερώσει κάποιος τον Τρικαλινό σύμβουλο ότι εκτίθεται, διότι ο ίδιος ο (τότε) πρόεδρος του Ορειβατικού έχει δηλώσει ότι όντως έγιναν οι παρεμβάσεις με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη. Για τις ενέργειες άλλωστε αυτές έχει παραπεμφθεί σε δίκη. Προφανώς δε συνεννοήθηκαν καλά...
Αλλά ο κ. Μπάρδας, είπε και άλλα καινοφανή. Αφού έκανε λόγο για ...νεροφαγιές στην κορυφή του βουνού και όχι για μεγάλης κλίμακας παρέμβαση, αμφισβήτησε το μήκος και το πλάτος της παράνομης εκχέρσωσης. Ο ίδιος «είδε» μόλις 370 μ., ενώ η αυτοψία των δασικών, έχει καταγράψει εκχέρσωση μήκους 1300 περίπου μέτρων κα πλάτους 4 μέτρων.
Εκτός κι αν τον άνθρωπο τον πήγαν σε άλλο βουνό...
Δ.Χατζ.

Και ιδρώνεις
*Ο Μ. Καραγάτσης το είχε ζήσει το καυτό καλοκαίρι της Λάρισας, το ήξερε καλά κι ήξερε και τον τρόπο να το περιγράψει. Διαβάζεις και ιδρώνεις. Μετά τη χθεσινή, απ’ τον Λιάπκιν, σήμερα περιγραφή του καύσωνα από το διήγημά του «Το Μπουρίνι»: Οι αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες εντείνουν την απογοήτευση, την αποχαύνωση και την απραξία. Άνθρωποι και γη δοκιμάζονται σκληρά από την ανομβρία κάτω από το καυτό λιοπύρι.
Το καλοκαίρι πέρασε πάνω από τον κάμπο με την πνοή της θανατερής κάψας. Ώσπου φτάνει το μάτι, η φρυγμένη γη ξαπλωνόταν στην ξερή απελπισία της. Από τον ουρανό, ο ήλιος, λαμπρός και πάμφωτος, έχυνε το αναλυτό μολύβι του στο χώμα και στους ανθρώπους... Οι μαύροι καραγκούνηδες πιο θλιβεροί κι από τις κάριες, που χτυπιόνταν κάθε ηλιοβασίλεμα στα κεραμίδια του κονακιού. Τριγυρνούσαν ολημερίς ψευτοδουλεύοντας στους σβωλιασμένους απ’ την ξέρα αυλαγάδες.
Ή κοιμόνταν στα χαγιάτια, πνιγμένοι στον ιδρώτα. Κι όταν σιγόπεφτε το άχρωμο βράδυ, έπαιρναν με αργή περπατησιά, τον δρόμο του καφενέ. Καθόνταν, σε σκοτεινές αράδες, πάνω σε ξύλινους πάγκους, με τα ροζιασμένα δάχτυλα απιθωμένα στο ραβδί. Δεν μιλούσαν, ως την ώρα που το πηχτό σκοτάδι σκέπαζε το χωριό. Τότε, με την ίδια σιγανή περπατησιά, γυρνούσαν στα σπίτια τους.
Ζ.

Και τότε...
*ΗΤΑΝ Ιούλιος του 1958, εξήντα τόσα χρόνια πριν, όταν «Τούρκοι απήγαγαν Έλληνες ψαράδες για διαπραγμάτευση». Έτσι τιτλοφορείται το ρεπορτάζ του Ελευθ. Σκιαδά, που ανασύρει απ’ το αρχείο του πρόεδρος Σπ. Μπ. : Τούρκοι στρατοχωροφύλακες συνέλαβαν τον αλιέα Ηλία Κουκουμάνη, ο οποίος μαζί με τα δυο παιδιά του ψάρευαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα του Έβρου. Αρχικά τον κάλεσαν να παραδοθεί, όμως εκείνος προσπάθησε να διαφύγει και να αποβιβαστεί στην ελληνική όχθη του ποταμού.
Τότε οι Τούρκοι τον καθήλωσαν με καταιγιστικά πυρά. Τα δύο παιδιά βούτηξαν στα νερά και κατόρθωσαν να φτάσουν στην ελληνική όχθη, ενώ ο πατέρας τους συνελήφθη από τους Τούρκους.
***
*ΟΤΑΝ γύρισαν στο χωριό τους και διηγήθηκαν όσα είχαν συμβεί, η ομάδα ΤΕΑ των Φερών αποφάσισε να δράσει αστραπιαία ώστε να μη δοθεί στους Τούρκους η δυνατότητα να μεταφέρουν τον ψαρά στο εσωτερικό της χώρας τους. Η ομάδα επιβιβάστηκε σε λέμβο και πέρασε στην τουρκική όχθη του ποταμού.
Όταν πλησίασαν σε τουρκικό έδαφος οι στρατοχωροφύλακες νόμισαν ότι ήταν άοπλοι χωρικοί και τους κάλεσαν να παραδοθούν.
Ταχύτατα όμως οι άνδρες των ΤΕΑ αποβιβάστηκαν στην όχθη και άρχισαν να βάλλουν κατά των Τούρκων, οι οποίοι τρομοκρατήθηκαν κα τράπηκαν σε φυγή.
Εγκατέλειψαν το φυλάκιό τους στο οποίο βρισκόταν δέσμιος και ο Έλληνας ψαράς.
***
*ΑΦΟΥ τον απελευθέρωσαν, φρόντισαν να αποχωρήσουν προσεκτικά και να επανέλθουν στο ελληνικό έδαφος. Δεν ενοχλήθηκαν από τους Τούρκους, οι οποίοι τρομοκρατήθηκαν τόσο, ώστε επέστρεψαν στο φυλάκιό τους δύο ώρες αργότερα.
Όπως αφηγήθηκε ο Ηλίας Κουκουμάνης, από την ώρα της σύλληψής του και μέχρι την απελευθέρωσή του ξυλοκοπούνταν διαρκώς. Οι Τούρκοι, αγανακτισμένοι από το κάζο που έπαθαν, προσπαθούσαν ύστερα να δημιουργήσουν επεισόδιο.
Πυροβόλησαν λοιπόν, κατ’ επανάληψιν αλλά ανεπιτυχώς εναντίον 21χρονου κατοίκου του χωριού Τυχερό, την ώρα που έβοσκε τα πρόβατά του. (Τα ίδια για πολλές δεκαετίες, σκοινί γαϊτάνι η ιστορία).
Ζ.

Εμβολιασμός σεισμόπληκτων
ΤΑ προβλήματα των σεισμόπληκτων, ιδιαίτερα στα χωριά Γριζάνο και Ζάρκο του νομού Τρικάλων και οι συνθήκες διαβίωσης στους οικίσκους, συζητήθηκαν στην προχθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.
Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός στην εισήγησή του υποστήριξε ότι η αντίδραση της Πολιτείας και της Περιφερειακής Αρχής, αμέσως μετά τον σεισμό, ήταν άμεση και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της έντασης του σεισμού, ενώ για την πορεία αποκατάστασης των ζημιών σε σπίτια και επιχειρήσεις, αρμόδιοι είναι οι δήμοι και τα υπουργεία.
«Προφανώς υπάρχουν γραφειοκρατικά προβλήματα αλλά και αυστηροί έλεγχοι, διότι όπως διαπιστώθηκε και στην περίπτωση του Ιανού, κάποιοι επιτήδειοι πήγαν να εκμεταλλευτούν τις έκτακτες καταστάσεις» δήλωσε ο περιφερειάρχης.
Σχετικά με τον εμβολιασμό των σεισμόπληκτων, ο Κ. Αγοραστός έκανε αυτοκριτική, καθώς ήταν από τους πρώτους που πίεζε το Υπουργείο Υγείας για κινητές μονάδες εμβολιασμού, αλλά όπως απέδειξε ο χρόνος, το ενδιαφέρον των κατοίκων για εμβολιασμό σε αυτά τα σεισμόπληκτα χωριά είναι πολύ μικρό».
Γ.Ρ.

Να τακτοποιήσουν
*ΤΑ αισθηματικά τους προσπαθούσαν να τακτοποιήσουν οι νεαροί Λαρισαίοι.
-Είναι ιδέα μου ή με φλερτάρεις;
-Ποιος σε φλερτάρει μωρέ... Τυχαία σε κοίταξα και τις 15 φορές.
***
*- ΤΙ νιώθεις για μένα;
- Θλίψη.
***
*- ΤΙΣ σχέσεις παιδιά τις θέλουμε για να περνάμε ήρεμα. Άμα θέλαμε φασαρίες καθόμαστε σπίτι να πατάμε στα σφουγγαρισμένα της μάνας μας.
Ζ.

Άμα τη έω
*ΑΓΑΠΗΤΕ Σωτήριε,
Η κλασσική θερινή επιστολή του ευγενέστατου διδασκάλου Κ.Ι.Π. Από την Άφησσο αυτή τη χρονιά:
Διαβιώ δια τας θερινάς μου διακοπάς εν Αφήσσω, απολαμβάνων ου μην το Πήλιον, αλλά και τα θερμά ύδατα του Παγασητικού.
Η Άφησσος εστί χώρα και ονομασία εκ των μυθικών Αφετών, οίτινες όριζον την κατάλληλον στιγμήν εκκινήσεως των αθλητών κατά τους αγώνας. Ευρίσκεται εις τα υπωρείας, τας προς τον Παγασητικόν, καθώς αύται πορεύουσι δια των θεόθεν ευλογημένων ελαιώνων, αι οποίαι αφικνούνται έως και του μελωδικώς εκσπόντος θαλασσίου κύματος.
Λίαν ευφυώς έγραψεν ο Δροσίνης: «Το Πήλιον είναι το βουνό, των βουνών καμάρι». Ιδού άμα τη έω, υπέρ των κορυφών του όρους, ο παμφώτιστος Ήλιος, ανερχόμενος πέμπει ημίν τας ακτίνας του, ως μέγας δωρητής του φωτός και της ζωής. Ω... Και το ηλιοβασίλεμα εντυπωσιακόν θέαμα καθώς ο Ήλιος καθεύδει σταδιακά εις τα ηρεμούντα ύδατα του Παγασητικού.
Η περιοχή βρίθει οπωροφόρων δένδρων ώντινων οι καρποί τους πανεύγεστοι. Έχω πολλά να σου γράψω, σταματώ όμως φειδόμενος του χώρου. Θα ήμην ευτυχής να σε ίδω και ομού απολαύσωμεν την θαλασσίαν αύρα και το εξ ιχθύων γεύμα μας. (σ.σ. Αφικνούμαι την εσπέραν της αύριον).
Ζ.

Παρέα
* ΞΥΠΝΑΕΙ το σκουληκάκι και λέει στη μαμά του:
- Μαμά πού είναι ο μπαμπάς;
- Τον πήρε ένας κύριος και πήγαν για ψάρεμα.
Ζ.

Εντεκα
* ΤΕΛΙΚΑ 11 -και όχι 110 όπως εκ παραδρομής γράφτηκε χθες στην εφημερίδα- θα είναι οι συμβασιούχοι που θα προσληφθούν στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Τεμπών.
Η σχετική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών αφορά στην πρόσληψη 446 συνολικά συμβασιούχων σε ολόκληρη τη χώρα, με διαφορετικής χρονικής διάρκειας συμβάσεις.

 

 

 KAIROS CIU

*ΠΟΥ να βρίσκεται αυτή η ψυχή... Θα ήταν ευκολότερα στον καύσωνα με την Πετρούλα.
Ζ.

 

PARIS CIU

*ΗΤΑΝ προχθές στους Κήπους του Λουξεμβούργου, στο Παρίσι, ο Α. Μ. Λίγο πιο πέρα δύο άγνωστοί του. Λαρισαίοι όπως διαπίστωσε απ’ τα συμφραζόμενα. Τους απασχολούσε ένα καίριο ζήτημα: Πόσους υπαλλήλους θα χρειαζόταν στο Πράσινο ο δικός μας Δήμος για να προκύψει το ίδιο αποτέλεσμα; (Τζάμπα συζήτηση μάλλον).
Ζ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass