Περί ελέγχου βενζινάδικων

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2017 22:01

*ΜΙΛΟΥΣΕ για τον έλεγχο που έγινε στα βενζινάδικα, ο Λαρισαίος, σε μεγάλο δείγμα πρατηρίων ανά την επικράτεια, από το μυστικό αυτοκίνητο του Πολυτεχνείου κατ΄ εντολή των διυλιστηρίων.

Το αποτέλεσμα τον είχε εντυπωσιάσει. Όχι που βρέθηκε ότι το 1 στα 10 έκλεβε δίνοντας μέχρι και 10% λιγότερη βενζίνη από την αναγραφόμενη ποσότητα στην πειραγμένη αντλία. Αυτό το ήξερε κι ο ίδιος, δεν είναι ανάγκη να είναι καθηγητής Πετροχημικής για να το αντιληφθεί όλα αυτά τα χρόνια. Τρελάθηκε διαβάζοντας ότι τα υπόλοιπα βενζινάδικα εμφάνιζαν στον μετρητή αποδεκτή απόκλιση μέχρι 0,5%. Λογικό; Μα μηχανήματα είναι, πόση ακρίβεια να έχουν, είχε ακούσει κι από κάποιον βενζινά και τα περί συστολής-διαστολής που θυμόταν απ΄ το γυμνάσιο, ωστόσο του φάνηκε απίστευτο. Που κανένα, ούτε ένα βενζινάδικο δεν βρέθηκε με απόκλιση ανάποδα, υπέρ του καταναλωτή, έστω 0,1%, πουθενά. Πώς γίνεται…

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass