Νιάου-νιάου…

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2017 20:00

*«ΕΝΑ Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας δεν μπορεί να εξαντλείται σ’ ένα πολιτιστικό κέντρο». Στην Αθήνα τα έλεγε ο Κ. Αγοραστός, μιλώντας σε εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών για τα ΣΒΑΚ, ως πρόεδρος της ΕΝΠΕ, στη Λάρισα ακούστηκε εκκωφαντικός ο αντίλαλος. Θα κάνει και μια αντήχηση το Θέατρο στον ΟΥΗΛ όταν φτιαχτεί… (Η αποπεράτωσή του άλλωστε είναι που έχει προταθεί από τον Δήμο για χρηματοδότηση από τα ΣΒΑΚ.)
***
*«ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για Σχέδια τα οποία πρέπει να είναι βιώσιμα, να απευθύνονται στην κοινωνία», είπε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας. «Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι δύσκολο, πολλώ δε μάλλον όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά πρέπει να το πετύχουμε. Δεν μπορεί ένα ΣΒΑΚ να εξαντλείται σ’ ένα πολιτιστικό κέντρο, σ’ αυτή την περίπτωση έχεις πέσει στην παγίδα την οποία έχεις ανοίξει μόνος σου», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Εμείς έχουμε ήδη προκηρύξει τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης για τις δύο μεγάλες πόλεις, τη Λάρισα και το Βόλο, έχουν κατατεθεί προτάσεις, αξιολογούνται από τη Διαχειριστική Αρχή αλλά πρέπει να ξεφύγουμε από τις εμμονές». (Αν είχε κεραμίδια στο ΟΥΗΛ τι θα έκανε νιάου-νιάου εκεί πάνω;)
Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass