Και e-mail ασθενών

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2017 22:30

ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ σε ανάλογο του χθεσινού σχολίου χαλαρό στυλ, ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Παν. Νάνος, αναφέρει ότι δεν έχει συνεννοηθεί «με τον Ερντογάν ούτε με άλλους δικτάτορες που «αποφασίζουν και διατάσσουν» κατά το δοκούν, απλά διότι δεν είναι οπαδός της αυταρχικής διοίκησης, αλλά της συμμετοχικής δημοκρατίας και διοίκησης».

Και εξηγεί πως «η πραγματική αιτία για να κοπούν τα social media είναι ότι τα προγράμματα του Νοσοκομείου παρουσιάζουν καθυστερήσεις και «κολλάνε», διότι στο εκτεταμένο δίκτυο των υπολογιστών κάποιοι εργαζόμενοι ξεχνούν ανοιχτές τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν οι αναγκαίες ταχύτητες για τη λειτουργία του Νοσοκομείου».

***

*ΚΑΙ συνεχίζει με χιουμοριστική διάθεση: «Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι παρότι το Πανεπιστημιακό θεραπεύει τις ιώσεις αποτελεσματικά, δεν κατάφερε να απαλλαγεί από τους ιούς που μεταφέρονται μέσω του Διαδικτύου στο πληροφοριακό σύστημα. Θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους της διοίκησης να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους και ένα πληροφοριακό σύστημα να σέρνεται και τους πολίτες να μην εξυπηρετούνται. Αυτός είναι ο λόγος της σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΓΝΛ και όχι ότι δήθεν οι υπάλληλοι περνούν τις ώρες τους στο facebook, κάτι που μπορούν να το κάνουν από τα κινητά λόγω του ελεύθερου σήματος που έχουν ασθενείς και συνοδοί».

***

*ΚΑΙ κλείσιμο από τον Παν. Νάνο με ειδησούλα. «Ακριβώς επειδή η διοίκηση πιστεύει στις νέες τεχνολογίες, σε λίγο καιρό οι ασθενείς που δεν έχουν κινητό νέας γενιάς, θα αποκτήσουν δωρεάν ενσύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, σε ειδικούς χώρους για να έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ακριβώς διότι θέλουμε να αισθάνονται οι ασθενείς… σαν το σπίτι τους». (Παρότι όλοι θέλουν να το αποχωριστούν όσο το γρηγορότερο αυτό το «σπίτι».)

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass