Δάκρυα για τη μητέρα - γιαγιά

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2017 20:00

* ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ πολλούς η χθεσινή εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Ελπίδα» στον Αμπελώνα. Ο πρόεδρός της Απόστολος Παπαϊωάννου και η διοίκησή της μήνες τώρα προγραμμάτισαν και παρουσίασαν με τον πλέον άψογο τρόπο μια μεγάλη γιορτή για τον Αμπελώνα. Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που

βραβεύτηκαν, είναι τα λόγια που συνόδευαν κάθε βράβευση. Ο Απόστολος Παπαϊώάννου είχε για όλους να πει λόγια που άγγιξαν τις καρδιές όλων. Για τους ιερείς, τους αιρετούς, νυν και πρώην, για τους πολίτες, για τους χορηγούς, για τους δεκάδες αιμοδότες και ειδικά τους νέους σε ηλικία.

Εκεί όμως που πραγματικά πολλοί δάκρυσαν ήταν όταν ο πρόεδρος της «Ελπίδας» αναφέρθηκε στην παρένθετη μητέρα Αναστασία Όντου. Ο κ. Παπαϊωάννου μίλησε για το μεγαλείο της μάνας που με τη στάση της στήριξε στην ουσία τα παιδιά της δεχόμενη να γίνει γιαγιά αλλά και μάνα. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι στην αίθουσα σηκώθηκαν όρθιοι να χειροκροτήσουν την Αναστασία Όντου η οποία με σεβασμό δέχτηκε την τιμητική πλακέτα χωρίς να θελήσει να μιλήσει ή να κάνει δηλώσεις. Άλλωστε μίλησαν νωρίτερα οι πράξεις της. Και όταν μιλούν οι πράξεις τα λόγια περιττεύουν.

* Όλοι οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα μιλούσαν για τον Απόστολο Παπαϊωάννου και τα μέλη της διοίκησης για την προσφορά ζωής στον συνάνθρωπο. Μέχρι που πήρε τον λόγο η διευθύντρια του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Λ. Μαίρη Χατζητάκη η οποία αναφέρθηκε στον άνθρωπο Απόστολο Παπαϊωάννου ο οποίος έκανε πράξη το όνειρο μιας ζωής από το 1991 μέχρι σήμερα παρακινώντας τους συνανθρώπους του να προσφέρουν αίμα, δηλαδή ζωή σε εκείνον που έχει ανάγκη. Η παρουσία όλων στη χθεσινή εκδήλωση ήταν ουσιαστικά και μια βράβευση της κοινωνίας του Αμπελώνα, του Δήμου Τυρνάβου αλλά και ευρύτερα προς τον Απόστολο Παπαϊωάννου και τα μέλη της διοίκησης της «Ελπίδας».

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass