×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/148739

Έτσι γιόρτασε ο Μάξιμος...

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2017 20:05

* ΜΕ τις ευχές του μητροπολίτη Ιγνατίου, μετά τον εκκλησιασμό στον Άγιο Νικόλαο, «να ξαναβρεθεί σε ύπατα αξιώματα» και «να συνεχίσει για χρόνια να υπηρετεί με τιμή και αξιοπρέπεια τον λαό», υπενθυμίζοντας ότι «εκκλησιάζεται ως συνειδητός χριστιανός», ξεκίνησε την ημέρα της γιορτής του ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Μάλιστα, προσέφερε στον εορτάζοντα την εικόνα του πολιούχου Αγίου Αχιλλίου για να τον προστατεύει. MAJIMOS CIU2Και μετά… άρχισε το αδιαχώρητο στο γραφείο του Λαρισαίου πολιτικού, που δεν προλάβαινε να σηκώνει τηλέφωνα και να σφίγγει χέρια. Με ένα μικρό διάλλειμα το μεσημέρι που πετάχτηκε στο Γηροκομείο όπου προσέφερε εόρτιο γεύμα, συνέχισε μέχρι αργά το βράδυ να δέχεται ευχές από τους πολιτικούς του φίλους που έσπευσαν να του ευχηθούν από κοντά «και σύντομα υπουργός».

Και του χρόνου!

Gallery άρθρου

{gallery}148739{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass