Τον αρνούνται

Δημοσίευση: 27 Απρ 2016 8:33

 

*ΣΤΗ Λάρισα ο ΠτΔ για τον πολιούχο Αγ. Αχίλλιο, αποδεχόμενος την πρόσκληση του μητροπολίτη Ιγνατίου. Κι ο δήμαρχος σκέφτηκε ότι όφειλε να τιμήσει τον ανώτατο πολιτειακό παράγοντα που θα επισκεφθεί την πόλη του. Τι πιο λογικό.

Συμφώνησε και το Δημοτικό Συμβούλιο να τον ανακηρύξει επίτιμο δημότη. Και συριζαίοι και λοιποί μα και πασοκτζήδες ακόμη και κουκουέδες συναίνεσαν και νεοδημοκράτες.

***

*ΟΧΙ όλοι οι νεοδημοκράτες όμως. Καθώς στο κόμμα διεξάγονται αυτόν τον καιρό ‘’καλλιστεία’’. Για το ποιος θα αναδειχθεί μητσοτακικότερος του Μητσοτάκη, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός νεοδημοκράτης βουλευτής που δεν είχε ψηφίσει πέρυσι τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο. Και τώρα του προσάπτει τα μύρια όσα.

***

*ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ κάποιοι στη ΝΔ θεωρούν τον ΠτΔ ‘’συριζαίο’’, ότι έχει μηδίσει λένε, μόνο ψηφοφόρο του Τσίπρα δεν τον έχουν πει, ακόμη. Οι απλοί νεοδημοκράτες παρακολουθούν έκπληκτοι. Κι οι καραμανλικοί βγάζουν καπνούς απ΄ τα αυτιά.

Διαγκωνισμοί γαλάζιων στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ποιος θα αρνηθεί πρώτος τον Προκόπη τρις; Και τετράκις… Ή και ποιος θα κρατήσει την πίτα των προσχημάτων ολόκληρη αλλά και τον κομματικό σκύλο χορτάτο;

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass