Κι ο Παπαμιμίκος;

Δημοσίευση: 20 Απρ 2016 8:25

 

*ΟΙ Αθηναίοι αναλυτές του γαλάζιου τοπίου πάντως, κατέτασσαν τον πρόεδρο της Λάρισας, όπως και εκείνον της Νομαρχιακής Καρδίτσας, μαζί με τους Βορειοελλαδίτες, στη σφαίρα επιρροής Τζιτζικώστα-Παπαμιμίκου. Γεγονός ότι ο Χρ. Καπετάνος ήταν με τους Τζιτζικωσταίους στην προεδρική εκλογή. Στον β΄ γύρο όμως είπε πως συντάχθηκε με Μητσοτάκη. Με τον οποίο δηλώνει πια κι ο αντίπαλός του Βαγγ. Παπαλέξης, ο οποίος ήταν με τον Μεϊμαράκη.

***

*-ΜΑ κι αυτό το παιδί… Πώς τα κατάφερε έτσι;

Ο Λαρισαίος νεοδημοκράτης οίκτιρε τον συντοπίτη Α. Παπαμιμίκο, τον παραιτηθέντα ή αποπεμφθέντα γραμματέα του κόμματος. Πρόλαβε να φύγει πριν τον διώξουν; Την εικόνα Μητσοτάκη ενόψει του πανηγυρικού συνεδρίου τη στραπατσάρισε πάντως άγρια.

-Ο Μητσοτάκης ούτε να τον δει. Ο Μεϊμαράκης κι αυτός επίσης, επιπλέον τον είχε στολίσει και με ακραία γαλλικά προσφάτως. Τι συμβαίνει, τι κάνει λάθος αυτό το παιδί;

-Μα δεν τον άκουσες που δήλωνε πάλι «κάποιοι δεν με θέλουν στο συνέδριο… Κάποιοι θέλουν να διαγράψουν την ιστορία της ΟΝΝΕΔ…». Μάλλον ούτε ο ίδιος δεν θα τους ξέρει, αλλιώς δεν θα τους ονομάτιζε;

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass