Οσάκις ορίζει…

Δημοσίευση: 13 Απρ 2016 8:30

 

*ΜΙΝΙ έκπληξη από τον Κ. Αγοραστό στον ορισμό αντιπεριφερειαρχών αφού αντί του Γ. Λαδόπουλου προτίμησε τελικά τον Σάκη Παιδή. Αν και ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ δεν φάνηκε να στενοχωριέται, να θλίβεται ή να απογοητεύεται. Αφού θα αναλάβει καθήκοντα στο επόμενο και τελικό ένα τρίτο της θητείας, αυτό πριν τις επόμενες εκλογές. Περίοδος που, όπως θα έλεγε κι ο ίδιος εις τριπλούν, θεωρείται πιο ενδεδειγμένη, πιο βολική και πιο χρήσιμη για επανεκλογή.

***

*ΑΛΛΩΣΤΕ κι ο Ελασσονίτης το δικαιούται εξίσου. Κι αυτός εκλέγεται για δεύτερη φορά περιφερειακός σύμβουλος, δεν είχε επίσης αξιοποιηθεί την πρώτη. Επιπλέον έρχεται να καλύψει και το κενό της Μ. Μαμάρα, η Ελασσόνα θα έχει πάλι αντιπεριφερειάρχη. Εκτός από τον Δημ. Παπαδημόπουλο, τον μόνιμο, τον εκλεγμένο για την πενταετία. Ίσως και γι’ αυτό δηλαδή να θέλει κι άλλον εκεί ο περιφερειάρχης.

Όπως και να ΄χει, και Τουρισμού ο Θαν. Παιδής. Και επειδή οσάκις αναλαμβάνει ο Σάκης, κάτι προωθεί, ο γερο-Όλυμπος καρτεράει.

***

*ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ο Κ. Αγοραστός διάλεξε παλιούς, επανεκλεγμένοι δεύτερης θητείας οι 4 από τους 6 ορισθέντες. Ο πέμπτος ειδική περίπτωση, ο γιατρός Β. Αναγνωστόπουλος που είχε εκλεγεί πρώτος απ΄ όλους σε σταυρούς. Κι ένας από τους new entry στην Καρδίτσα, δοκιμάζει και καινούργιους στη βασική ενδεκάδα.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass