Ε-Ε-Έρχονται!

Δημοσίευση: 12 Απρ 2016 8:30

* ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ χθες από το υπουργείο Υγείας οι νέοι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές σε 9 δημόσια νοσοκομεία της χώρας, με τα στελέχη του υπουργείου να επισημαίνουν ότι μετά το Πάσχα και μέχρι τα μέσα Μαΐου, η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί στη συντριπτική πλειοψηφία των «ακέφαλων» νοσοκομειακών μονάδων.

Πρόκειται, όπως είχε έγκαιρα διευκρινιστεί, για τους διοικητές στα νοσοκομεία 8 ακριτικών νησιών της χώρας, καθώς και στο Κιλκίς, μονάδα που εξαιτίας του προσφυγικού καταυλισμού στην Ειδομένη, είχε μπει σε… λίστα προτεραιότητας.

Το θέμα των νέων διοικητών τέθηκε και στη συνάντηση που είχαν το περασμένο Σάββατο με τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ, Θεσσαλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του πανθεσσαλικού τμήματος Υγείας του κόμματος και η διαβεβαίωση που δόθηκε, σχετικά με τους νέους διοικητές στα νοσοκομεία της περιφέρειας, είναι ότι λίγο πριν ή λίγο μετά το Πάσχα, θα ανακοινωθούν τα ευχάριστα και για τη δική μας περιοχή!

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass