Κολλεγιά στον δήμο

Δημοσίευση: 06 Απρ 2016 8:40

*ΝΕΑ εικόνα στη διοίκηση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων, από τα πιο ισχυρά σωματεία στη Λάρισα. Πρόεδρος ξανά από το ΠΑΜΕ, o Ζήσης Γκαραλιάκος. Ο οποίος τυγχάνει και πρόεδρος του Συνδικάτου Δημοτικών Υπαλλήλων, που είχε δημιουργήσει το ΠΑΜΕ όταν έχασε την απόλυτη πλειοψηφία στον σύλλογο. Τώρα προφανώς θα τον αντικαταστήσει άλλος εκεί.

***

*ΤΟ προεδρείο συγκροτήθηκε αναλογικά, με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων. Προσκείμενοι στο ΚΚΕ, στο ΠΑΣΟΚ, στον ΣΥΡΙΖΑ, στη ΝΔ τα βρήκαν μεταξύ τους. Αυτή είναι και η νέα εικόνα. Διότι για πάρα πολλά χρόνια, όσο το ΚΚΕ είχε την απόλυτη πλειοψηφία στον σύλλογο, κουμαντάριζε μόνο του την κατάσταση, δεν τους είχε ανάγκη. Μετά που την έχασε, παραμένοντας ωστόσο πρώτη δύναμη, τα πράγματα έμπλεξαν. Και δεν ήθελαν και δεν τους ήθελαν, μπερδεμένες καταστάσεις, ανακοινώσεις, καταγγελίες κ.λ.

***

*ΑΛΛΑ και τώρα παρά την ομόνοια, προέκυψε καταγγελία από την πλευρά της συριζαϊκής παράταξης. Για ματσαραγκιά ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΜΕ λέει τα βρήκε με τον Δ. Κουκούλη, ναι τον απελθόντα πρόεδρο που ούτε να τον δουν μέχρι πρόσφατα. Και του έδωσαν το τρίτο ιεραρχικά αξίωμα, αυτό του γ. γραμματέα ενώ δικαιούνταν το δεύτερο, του αντιπροέδρου. Παράξενο; Μα είναι εύνοια αυτή; Κι όμως, ο στοιχειωδώς έμπειρος συνδικαλιστής γνωρίζει ότι τα πάντα σε έναν σύλλογο διαμείβονται μεταξύ προέδρου-γραμματέα, αυτοί οι δύο υπογράφουν, κουμαντάρουν. Ο αντιπρόεδρος μόνο άμα λείψει ο πρόεδρος, ήτοι διακοσμητικός.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass