Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΑΝΗΣ ME ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

«Ξεχασμένος ο Αμπελώνας από την Δημοτική Αρχή Τυρνάβου»

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2017 15:30

Μία βόλτα στο κέντρο του Αμπελώνα, σε μια πλατεία από τις μεγαλύτερες πανελλαδικά, αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα, μέσω του φωτογραφικού φακού, της υποβάθμισης στην οποία έχει καταδικάσει τον Αμπελώνα η παρούσα δημοτική αρχή Τυρνάβου του δημάρχου κ. Π. Σαρχώση..


 Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, στις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός από τα tirnavitikanea.gr, η εγκατάλειψη είναι ορατή και εξοργιστική. Υπάρχουν περιμετρικά της πλατείας βουλωμένα φρεάτια, με την ΔΕΥΑ Τυρνάβου να σφυρίζει αδιάφορα, ενώ πιο κάτω εντοπίζονται δέντρα ξεραμένα από το χιόνι και τον παγετό  του περασμένου Ιανουαρίου, τα οποία έως σήμερα διατηρούν την επικινδυνότητά τους για τον διερχόμενο ανύποπτο πολίτη.
Συνεχίζοντας δε τη φωτογραφική περιήγηση, άσχημη εντύπωση προκαλείται από ένα πλήρως εγκαταλελειμμένο σιντριβάνι μπροστά από το πέτρινο δημαρχείο και πρώην δημοτικό σχολείο από το οποίο αποφοίτησαν οι παππούδες και οι γονείς μου, χωρίς και πάλι να υπάρχει κάποια διορθωτική ενέργεια από το Δήμο Τυρνάβου, μολονότι προεκλογικά και μετεκλογικά οι υπεύθυνοι είχαν υποσχεθεί ότι θα επαναλειτουργούσαν πλήρως τα σιντριβάνια. Επίσης βλέπουμε και σπασμένες γλάστρες – πιθάρια που κείτονται καταγής, προκαλώντας την οργή και την απέχθεια των διερχομένων πολιτών, καθώς κανείς δεν ενδιαφέρεται να περισυλλέξει τουλάχιστον τα άχρηστα υπολείμματα.
  Οι υπεύθυνοι της παρούσας δημοτικής αρχής  Τυρνάβου  καλά θα κάνουν να πάψουν να επικαλούνται τις ολιγωρίες  και τις αστοχίες των προηγουμένων δημοτικών αρχόντων, καθώς πρέπει να αντιληφθούν ότι τώρα οι ίδιοι κρίνονται από τους πολίτες για τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους.
Οι προηγούμενοι κρίθηκαν ήδη, ενώ η σημερινή δημοτική αρχή συνεχίζει να δίνει εξετάσεις, μένοντας δυστυχώς, προς το παρόν, « κάτω από τη βάση», λόγω εξοργιστικής αδράνειας που ομολογείται ακόμα και από εκείνους που την υπερψήφισαν στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.
Όπως λένε οι ίδιοι οι πολίτες: «ο κόσμος στον Αμπελώνα έχει μάτια και βλέπει, κρίνει και θα πράξει ανάλογα όταν έρθει η ώρα». Αυτό ας γίνει πυξίδα δράσης για τη δημοτική αρχή του Τυρνάβου.
Ευχαριστώ την «Ε» για τη φιλοξενία.

Θανάσης Κατσάνης
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass