ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ουδεμία σχέση του Χριστιανισμού και άλλων θρησκειών με τη δημοκρατία

Δημοσίευση: 12 Νοε 2016 15:00

Αγαπητή «Ελευθερία»,

Με αφορμή το κείμενο του κ. Αχ. Κούμπου, υπό τον τίτλο «Χριστιανισμός και Δημοκρατία, Βίοι παράλληλοι» («Ε», Κυριακή 9-9-2016), θα μου επιτρέψετε να παρατηρήσω τα εξής:

Αναφέρει ο συντάκτης ότι "στον Χριστιανισμό παύει το παρελθόν να είναι ηρωικό και δοξασμένο είναι ατελές". Ο Χριστιανισμός είναι ιδεολογικό τέκνο του Ιουδαϊσμού. Πότε έπαψε ο Χριστιανισμός να υμνεί και να δοξάζει τις γραφές της Παλαιάς Διαθήκης;

Καμία από τις 3 μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες Ιουδαισμός-Χριστιανισμός-Ισλάμ δεν έχει σχέση με τη δημοκρατία. Πουθενά δεν αναφέρεται η λέξη δημοκρατία στις χιλιάδες σελίδες της Αγίας Γραφής και του Κορανίου.

Οι μεγάλοι Πατριάρχες των θρησκειών αυτών, Αβραάμ, Ισαάκ, Λωτ σύμφωνα με την Αγ.Γραφή (Γένεσις ΙΒ_Κ_ΚΣ) έπραξαν κακές πράξεις. Τον Εβραίο βασιλιά Ηρώδη που κατέσφαξε 14.000 νήπια, τον καταδίκασε (σωστά) η Χριστιανοσύνη. Δεν καταδίκασε όμως τους Εβραίους που κατέσφαξαν περισσότερα παιδιά Αιγυπτίων πριν φύγουν από εκεί. Αυτούς τους έχει ήρωες και Αγίους. Ο Απόστολος των Εθνών Παύλος μορφωμένος και πολύγλωσσος δεν τόλμησε να βάλει στο στόμα του τον όρο Δημοκρατία. Γνώριζε ότι ο όρος αυτός είναι γέννημα του αρχαίου ελληνικού κόσμου (εθνικών-ειδωλολατρών). Ήταν και σήμερα είναι, κόκκινο πανί για τον Χριστιανισμό, "Σατανάς η λέξη Έλλην". Ο όρος "Εθνικός" διαμορφώθηκε από την θρησκευτική Ιουδαϊκή εννοιολογία και στη συνέχει για τους κατακτητές Ρωμαίους "Εθνικός" ήταν πας μη Ρωμαίος. Στο Βυζάντιο ταυτίστηκε με τον ειδωλολάτρη.

Δίδασκε ο Παύλος:

-Δεν υπάρχει καλός και δίκαιος άνθρωπος. Όλοι υπακούν στην εξουσία ( δεν εννοεί την ουράνια). Είσαι δούλος; Μη νοιάζεσαι, τυφλά να υπακούς και αδιαμαρτύρητα να πληρώνεις φόρους στους δυνάστες σου. Οι γυναίκες δεν εξουσιάζουν το σώμα τους, δεν είναι ίσα με τους άνδρες «Να είστε σαν εμένα» (μόνος χωρίς γυναίκα).

-Οι Κρητικοί (Έλληνες) είναι ψεύτες και ανήμερα θηρία ( επιστολή προς Εφεσίους + Α' Πέτρου). Αργότερα στο Βυζάντιο οι Πατριάρχες αν και σπούδασαν στο "Χάρβαρντ" της εποχής, την Αθήνα, με ελληνική γλώσσα και παιδεία, είναι τρομεροί διώκτες του Ελληνισμού.

-Τέφρα και σκόνη, τάφος ανεωγμένος ο λάρυγξ των Ελλήνων. Δαιμονισμένος και καταραμένος ο Έλλην. Τα τέκνα να σέβονται τους γονείς, όχι αν αυτοί είναι Έλληνες! (Ι. Χρυσόστομος)

-Εχθροί που καταβροχθίζουν το Ισραήλ οι Έλληνες ( Μ. Βασίλειος)

-Μυσαροί, διεφθαρμένοι, δαιμονισμένοι, οι Έλληνες (Μ. Αθανάσιος).

Δεν θέλω να γράψω άλλα, τελειωμό δεν έχουν. Αλλού γράφει ο κ. Κούμπος: «Όλες οι σύγχρονες Δημοκρατίες έχουν καθαρά Χριστιανικές Καταβολές». Υπάρχουν χριστιανικές καταβολές στις παγκόσμιες δημοκρατικές και πάμπλουτες Ν. Κορέα και Ιαπωνία; Κι αν αργότερα αλλάξει η 2η οικονομία της γης, η Κίνα και γίνει δημοκρατία, κι αυτή τα χρωστάει όλα στον Χριστιανισμό;

Είδαμε πόσο δημοκρατικά πορεύτηκε ο Χριστιανισμός με τη δημοκρατία στα τέλη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Σύσσωμο το Παπικό Χριστιανικό καρδιναλαριό αγκάλιασε και με διαβατήρια Βατικανού έσωσε και έστειλε στην Λατινική Αμερική τους εγκληματίες πολέμου Ναζί. Στην Ελλάδα ο Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος αρνήθηκε να ορκίσει την κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου. Τότε η Ορθοδοξία όρισε άλλον, τον Δαμασκηνό, που και τους δοσίλογους όρκισε και αργότερα πρωθυπουργός και Αντιβασιλέας χρημάτισε. Η Χούντα δεν ήταν αγκαλιά με την Ορθοδοξία; Όλες οι δικτατορίες ήταν σφιχταγκαλιασμένες με τα Ιερατεία. Και οι 3 προαναφερόμενες θρησκείες επιβλήθηκαν δια της βίας. Στο Βυζάντιο του σκοταδισμού ο Ιουστινιανός ιδρύει την πρώτη Ιερά Εξέταση (quaesitor= εξεταστής, 539 μ.Χ) και πας μη Χριστιανός «σιωπάν ή τεθναναι». Οi Μ. Κωνσταντίνος, Μ.Θεοδόσιος και Ιουστινιανός υπήρξαν οι νεκροθάφτες του ελληνικού πολιτισμού. Θαυμάστε "δημοκρατικά" έργα-πράξεις και αποστολές του Χριστιανισμού:

-Επί Αρκαδίου Γ' 396 μ.Χ. ο Χριστιανός Γότθος Αλάριχος με χιλιάδες ορδές Χριστιανοκαλογήρων ισοπέδωσαν την υπόδουλη Ελλάδα. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο οι "Τα φαιαφεροντες". Με το σταυρό στο χέρι και σπαθιά κατατσάκισαν τον φωτοδότη ελληνικό Πολιτισμό. Ευτυχώς που γλύτωσε ο Παρθενώνας. Δεν σεβάστηκαν ούτε το λίκνο του ηρωισμού και αλτρουισμού, την ηρωική πόλη του Λεωνίδα. Εδώ μιλάμε για γενοκτονία!

-Οι αυτοκράτορες και θρησκευτικοί ηγέτες του Βυζαντίου καταργούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και κλείνουν τις Φιλοσοφικές Σχολές της Αθήνας. Ο 4ος αιώνας ήταν ο καταστροφικότερος της ιστορίας του ελληνικού πολιτισμού.

-Από το 1095 ως το 1270 μ.Χ. 8 φορές έκαναν γιουρούσια λεηλασίας προς ανατολάς, αλητόβιοι, τυχοδιώκτες, λεχρίτες σταυροφόροι Χριστιανοί. Λεηλάτησαν και κατέσφαξαν και τους ομόθρησκούς τους, Βυζαντινούς.

-Στον Ευρωπαϊκό μεσαίωνα μόνο στην Ισπανία 1.300.000 ψυχές έστειλε στην πυρά η Χριστιανική Ιερά Εξέταση.

-Την ίδια περίπου χρονιά Χριστιανοί οπορτουνιστές έφθασαν μέχρι την Αμερική και κατέσφαξαν τους γηγενείς εκεί. Το ίδιο έκαναν οι Ιεραπόστολοι στην Αφρική που με τη βία ανάγκασαν να αλλαξοπιστήσουν οι λαοί της Αφρικής και στη συνέχεια τους αλυσοδέσανε και τους είχαν σαν ζώα και τους πήγαιναν για δούλους στην Αμερική.

Οι μονάρχες και Πατριάρχες του Βυζαντίου μόνο άγγελοι δεν ήταν. Από τους 107 μονάρχες μόνο οι 34 πέθαναν στο κρεβάτι τους. Από τους 140 θρησκευτικούς ηγέτες οι 41 απαρνήθηκαν τον θρόνο (εθελοντικά;) 3 δολοφονήθηκαν, 1 αποκεφαλίστηκε, 1 απαγχονίστηκε, 2 τυφλώθηκαν και 2 πέθαναν από πνιγμό.

Η βίαια υποταγή των ανθρώπων στην μοναρχία και σε θεοκρατικές θρησκείες "ελέω Θεού" δεν έχει καμία σχέση με τη Δημοκρατία.

Γιατί τόσο μίσος για τους αρχαίους Έλληνες; 2000 χρόνια πέρασαν, είμαστε στο 2016 γιατί τόσο άσβεστο μίσος; Γιατί ακόμη και σήμερα βρίζουν, κατακεραυνώνουν, καταριούνται και αφορίζουν μέσα στις εκκλησίες οι παπάδες μας το αρχαίο ελληνικό πνεύμα; Τι κακό μπορεί να κάνει σήμερα στην Χριστιανοσύνη ο πολιτισμός των προγόνων μας; Πάτε στην εκκλησία και προσέξτε να ακούσετε τι λένε και τι ψέλνουν οι παπάδες και ψαλτάδες (Ύμνος εις Πεντηκοστήν Οικ. ΙΖ) με αποκορύφωμα την ημέρα "Χαιρετισμοί της Θεοτόκου"(Ακάθιστος Ύμνος) . Θα ντραπείτε που είστε Έλληνες! Αντί το ιερατείο μας να απεχθάνεται και να καταρρακώνει τους Χριστιανοκτόνους Νέρωνα, Καλιγούλα και Διοκλητιανό, οικτίρει τους παγκόσμιους φωτοδότες Όμηρο, Πλάτωνα και Αριστοτέλη.

Πώς δεχότανε οι Άγιοι Πατέρες να διαβάζουν και να κηρύττουν το Ευαγγέλιο στην καταραμένη και δαιμονισμένη ελληνική γλώσσα;

Πώς δεχότανε ο Απόστολος των εθνών να διδάσκει και να γράφει τις Επιστολές του για την εξάπλωση της Χριστιανοσύνης στην σατανική αμαρτωλή γλώσσα των σκουληκιών την ελληνική; Χωρίς την ελληνική γλώσσα, την εβραϊκή ιστορία και θρησκεία ούτε οι Εβραίοι θα γνώριζαν. Η Χριστιανοσύνη θα έπρεπε να προστατεύει και όχι να κυνηγάει τον ελληνικό πολιτισμό. Αν η μετάφραση των Εβδομήκοντα της Αγ.Γραφής δεν γινότανε στα Ελληνικά, δύσκολα θα γινότανε ο Χριστιανισμός τόσο μεγάλη θρησκεία. Αν τα Ευαγγέλια, οι Πράξεις των Αποστόλων, οι Επιστολές του Παύλου και γενικά ολόκληρη η Κ. Διαθήκη δεν ήταν στην ελληνική (καταραμένη δαιμονισμένη γλώσσα) και ήταν στην Αραμαϊκή , δεν θα έβγαινε εύκολα εκτός Παλαιστίνης ο Χριστιανισμός.

Φυσικά αυτά που γράφω δεν αγγίζουν την Ζωή, το Έργο και την Διδασκαλία του Ιησού Χριστού. Το εβραϊκό Ιερατείο θανάτωσε απάνθρωπα και βασανιστικά τον Ιησού, διότι ο Χριστός καταφέρθηκε με δριμύτητα στα δύο θεμέλια που στηρίζουν το εβραιοθρησκευτικό οικοδόμημα, στον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και τον ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ».

Γεώργιος Κολλημένος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass