Μαζεύτηκαν

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2017 22:00

*ΟΛΕΣ οι φυλές, σχεδόν όλες, του πάλαι ποτέ κραταιού και κατόπιν φυλλορροούντος ΠΑΣΟΚ, συνάχθηκαν κυριακάτικα προχθές, διακριτικά χωρίς φλας, στη Λάρισα.

Θα ήταν και καμιά πενηνταριά στελέχη, πρασίνισε ο τόπος.

Ήταν η πρώτη κοινή σύναξη των Συμπαραταξιακών της Φώφης με τους Κιδησίτες του ΓΑΠ. Πρεμιέρα και για τον Φ. Σαχινίδη, ο οποίος επέστρεψε κατά κάποιον τρόπο σπίτι του μετά από πολύ καιρό.

***

*ΕΚΤΟΣ του πρώην υπουργού, στο προεδρείο της συνάντησης ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Θ. Ψύρρας, ο εκ Θεσσαλονίκης πασοκτζής Α. Σαμουηλίδης κι ο Λεων. Αλατάς παλιότερα ΠΑΣΟΚ κι εκείνος τώρα εκπρόσωπος των συμπαραταγμένων Κινήσεων πολιτών.

Ήταν η πρώτη πανθεσσαλική συνεδρίαση των οργάνων του χώρου. Από τη μια τα εκλεγμένα συντονιστικά των Νομαρχιακών του ΠΑΣΟΚ, από την άλλη το διορισμένο από τα κεντρικά περιφερειακό συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και μαζί εκπρόσωποι του κόμματος Γ. Παπανδρέου που θα πλαισιώσουν τα όργανα.

***

*ΑΠΟ Λαρισαίους; Πλην των προαναφερθέντων, Κώστας Σάββας και Κώστας Καραμπάτσας και Κώστας επίσης Τσαλαπόρτας, Φανή Αγορίτσα, Βαγγ. Γιαννούλας, Στ. Τσάκαλος. Κι από τους επανερχόμενους Γ. Ζαούτσος, Μάκης Κελεσίδης, Γιάννης Καστρινός.

***

*ΓΕΝΙΚΑ ήπιοι τόνοι, καλό κλίμα. Κάποια στιγμή θερμόαιμοι ΓΑΠικοί Τρικαλινοί πήγαν να το δυναμιτίσουν μιλώντας για «δεξιούς και αριστερούς σοσιαλιστές», ωστόσο το προεδρείο τους χαλιναγώγησε. Κι έτσι δεν άρχισαν τα όργανα, απλώς εμπλουτίζονται τα όργανα. «Όργανα κι οι στρατηγοί πλήθος στο ΠΑΣΟΚ», έλεγε χθες παλιό στέλεχος. «Στρατιώτες μας λείπονται…».

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass