Πολιτικά παράπονα

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2018 17:32

Αγαπητή «Ελευθερία»,
Την περασμένη Κυριακή διεξήχθησαν οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, για την ανάδειξη προέδρου της ΝΟΔΕ και ανάδειξη προέδρων ΔΗΜΤΟ.


Υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή, αλλά πολλοί θεώρησαν τις εκλογές αυτές βουλευτικές, με αντίπαλο τον ίδιο τον χώρο τους. Όλος ο κομματικός μηχανισμός έβαλε εναντίον ενός.
Στις 13 Μαΐου η Νέα Δημοκρατία «έφαγε» τα παιδιά που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται μέχρι τώρα. Αυτή δεν είναι η Νέα Δημοκρατία που θέλουμε. Τι να την κάνω αυτή τη Νέα Δημοκρατία;
Μερικοί πολιτευτές καπηλεύτηκαν τον έντιμο αγώνα των ηρωικών αυτών παιδιών και βάλθηκαν να τα φάνε πολιτικά. Τι κάνανε; Επειδή αγωνίστηκαν έντιμα;
Εμείς δεν θέλουμε αυτή τη Νέα Δημοκρατία. Να προσέξουν πολύ καλά και να κοιτάξουν τη βάση, γιατί έτσι θα παραμείνει πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση.
Εμείς δεν βολευτήκαμε ποτέ, ούτε ζητήσαμε τίποτα από κανέναν υψηλά ιστάμενο. Μας έχουν ανάγκη δεν τους έχουμε. Αγωνιστήκαμε καθαρά για το καλό της Ελλάδας μας. Μήπως αυτά τα παιδιά δεν τα θέλει η Νέα Δημοκρατία και να ψάξουν σε άλλο χώρο;Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας.
Κ. Γ.
Μέλος της Νέας Δημοκρατίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass