Οι Αγιάννηδες κι ο Ιαβέρης

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2017 15:00

Το έργο κακός μπάτσος-Βερολίνο, πιο κακός μπάτσος-ΔΝΤ, καλά κρατεί. Κραδαίνοντας τα σκιάχτρα και με ηθοποιούς/εκτελεστές μία ακόμη ελληνική κυβέρνηση, με πρωτοφανή λύσσα για την εξουσία, απόλυτη συνεργάτη των δανειστών. Με την παραμύθα των «αντιμέτρων» ετοιμάζονται για το τελειωτικό χτύπημα «διάσωσης».

Ένα μνημόνιο οριστικής απεμπόλησης της εθνικής ταυτότητας. Επιχειρείται να υπογραφεί στο ντούκου, από τους σφετεριστές της «αριστερής» ιδεολογίας και της εμπιστοσύνης των ευκολόπιστων. Εξαπατούν κρυπτόμενοι πίσω από σκοτεινούς αποπροσανατολισμούς.

Αυτή τη φορά μέσω των δήθεν «δημοσιονομικών διαρθρώσεων» θα αποβληθούν από την παραγωγική-οικονομική διαδικασία κυρίως οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και θα αφανιστούν οι συνταξιούχοι. Αλλάζοντας την ίδια την κοινωνική αποτύπωση της χώρας, ακολουθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Κάθε μνημόνιο καταστρέφει μεθοδικά τις εθνικές δομές και δυνατότητες αυτόνομης ανάπτυξης με σκοπό τον έλεγχο και την υποταγή. Την γενοκτονία μέχρις εσχάτων του ελληνικού πληθυσμού, τη γεωπολιτική εκμηδένιση. Εισοδηματική αφαίμαξη των πολιτών, υπερφορολόγηση, κατάρρευση τιμών της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, αρπαγή των δομών και του φυσικού πλούτου, αρπαγή των νέων και του επιστημονικού δυναμικού, αλλοίωση του πληθυσμού.

Αυτή τη φορά κάθε «ΝΑΙ», δεν είναι απλά μία ενοχική και ιδιοτελής ψήφος. Είναι μία ψήφος που συνειδητά υπηρετεί το εξ΄ αρχής βρώμικο σχέδιο της αλλοίωσης της φυσιογνωμίας αυτής της πολύπαθης χώρας. Είναι η αμετάκλητη μετατροπή των Ελλήνων-έχουν προκαταβολικά δεσμευτεί να μην αποτολμήσουν τη δικαστική προσβολή της κατάφωρα αντισυνταγματικής φυσιογνωμίας αυτού του εκτρώματος, πισώπλατο χτύπημα και ακραία ταπείνωση-σε τριτοκοσμικούς δούλους εις το διηνεκές, σε σύγχρονους Αγιάννηδες.

Φόνος εκ προμελέτης, από μία ξετσίπωτη παραιτημένη από την αξιοπρέπεια πολιτική εξουσία, στους παραιτημένους, ρημαγμένους από το κυνήγι πολίτες. Όλοι ξέρουμε το τέλος του Ιαβέρη, ίσως να μην το συνειδητοποιούν οι ίδιοι.

Του Αχιλλέα Αργατζόπουλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass