ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.

Πιστοί στο καθήκον να συνδράμουν τον συνάνθρωπο

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2015 1:14

Ορκίστηκαν χθες, στο πλαίσιο μιας σεμνής και συγκινητικής τελετής στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου, οι νέοι Εθελοντές Νοσηλευτικής και Σαμαρείτες του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στην εκδήλωση παρέστη και μίλησε ο πρόεδρος του Δ. Σ. του ΕΕΣ Αντώνης Αυγερινός, ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο του εθελοντισμού και στο σημαντικό έργο του οργανισμού που αποκτά ιδιαίτερη σπουδαιότητα στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το γεγονός πως ο αριθμός των εθελοντών αυξάνει χρόνο με τον χρόνο δείχνει ότι η κοινωνία αναγνωρίζει το πολυδιάστατο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Νέστορας Αντωνίου, ο διοικητής των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων της πόλης Κώστας Καραμπάτσας, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας, Γιάννης Μακρυγιάννης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας του ΕΕΣ Θανάσης Παπαδημητρίου, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Λάρισας, δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Αναστασίου, εκπρόσωποι των θρησκευτικών, στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών της πόλης και πλήθος κόσμου. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass