Δώρισε ψυγεία στην Αιμοδοσία

* Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΣΤΟ ΓΝΛ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2024 13:31

Σε ευχάριστο κλίμα παρουσιάστηκε στο Γ.Ν. Λάρισας η δωρεά του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου για το Τμήμα Αιμοδοσίας. Ο διοικητής Γρηγόριος Βλαχάκης, η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Βασιλική Ζήση και από το προσωπικό της Αιμοδοσίας η κα Ανδρούτσου Σωτηρία, ιατρός, επιμελήτρια Α’, και η κα Κατσιούλα Σταματία, νοσηλεύτρια, υποδέχτηκαν και ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους της «Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου», Γρηγόριο Λιογγαρίδη, υπεύθυνο Εταιρικής Επικοινωνίας, και Παναγιώτη Μπαλιάκο, νοσηλευτή Ιατρείου Εργασίας Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου, για τη συνδρομή με την πράξη τους στο έργο του νοσοκομείου και στη συνέχεια παρέλαβαν τα είδη της δωρεάς.

«Η δωρεά αποτελεί ένα δείγμα τιμής και ανταπόδοσης στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και στο διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, οι οποίοι μάχονται καθημερινά για την υγεία όλων» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο διοικητής Γρ. Βλαχάκης.
Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας πρωτοστατεί, ανάμεσα στα επαρχιακά νοσοκομεία της χώρας, στη συλλογή αίματος. Η επιτυχία έρχεται με προσπάθεια χρόνων, τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα προς όφελος των ασθενών όλης της Θεσσαλίας και όχι μόνο, και είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι βρίσκει συμπαραστάτες τις επιχειρήσεις της περιοχής.
Σημειώνεται ότι η δωρεά της «Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου» περιλαμβάνει:
* Ένα ψυγείο βιτρίνα φαρμακείου, με δύο πόρτες, χωρητικότητας 1.200 lt.
* Ένα ψυγείο βιτρίνα φαρμακείου, με μία πόρτα, χωρητικότητας 372 lt.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass