Αντιμετώπιση καρδιολογικών περιστατικών στην κλινική πρακτική

ΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ «ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ» ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ 25ου ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2022 15:20

Με ειδικό καρδιαγγειακό σεμινάριο αφιερωμένο στην «αρτηριακή υπέρταση» συνεχίζονται σήμερα το πρωί οι εργασίες του 25ου Καρδιολογικού Συνεδρίου Κεντρικής Ελλάδος, που διεξάγεται στο ξενοδοχείο «Διβάνη» στη Λάρισα.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο καρδιολόγο, αλλά και άλλες ιατρικές ειδικότητες, περιλαμβάνει διαλέξεις Ελλήνων και ξένων ερευνητών, στρογγυλά τραπέζια, δορυφορικές διαλέξεις και επιστημονικές αντιπαραθέσεις σε αμφισβητούμενα θέματα.
Αναφερόμενος στη διοργάνωση ο καθηγητής Καρδιολογίας της Ιατρικής Λάρισας και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Ιωάννης Σκουλαρίγκης, διευκρίνισε στην «Ε» ότι «σκοπός του συνεδρίου είναι να φέρουμε στον καρδιολόγο ό,τι νεότερο υπάρχει γύρω από την αντιμετώπιση καρδιολογικών περιστατικών στην καθημερινή κλινική πρακτική, περιστατικά όπως η στεφανιαία νόσος, η καρδιακή ανεπάρκεια, η αρρυθμία και η αρτηριακή υπέρταση».
Υπενθυμίζεται πως το συνέδριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Καρδιαγγειακής Εκπαίδευσης και Έρευνας και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την Cleveland Clinic των ΗΠΑ, την Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου, την Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Καρδιακής Ανεπάρκειας και το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας. Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ειδικό καρδιαγγειακό σεμινάριο για τη χρόνια στεφανιαία νόσο, αλλά και διακεκριμένες διαλέξεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass