«Πολιτική δίωξη ζητά η ΔΑΚΕ του ΓΝΛ»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2019 16:17

Για πολιτικές διώξεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρει σχετικά: «Πολύς νωρίς έριξαν τις μάσκες της αξιοκρατίας και του πολιτικού πολιτισμού οι συνδικαλιστές της Νέας Δημοκρατίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Χωρίς ίχνος ντροπής και με ξεκάθαρη διάθεση ρεβανσισμού, απαιτούν από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να παρανομήσει, αρκεί να μην επιστρέψει στη θέση της η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, η οποία είχε παραιτηθεί, προκειμένου να είναι υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Όπως όμως ορίζει ο νόμος και με διαπιστωτική πράξη από τη νομική σύμβουλο του Νοσοκομείου, η Διοίκηση του ΓΝΛ επανέφερε στη θέση της την εργαζόμενη, αμέσως μετά τη λήξη της διαδικασίας των βουλευτικών εκλογών.

Δυστυχώς, αυτό που ζητάει η ΔΑΚΕ ΓΝΛ δεν είναι τίποτα άλλο παρά η πολιτική δίωξη της πρώην υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ας αφήσουν, εκεί, στη Νέα Δημοκρατία τα παχιά λόγια περί διαφάνειας, αξιοκρατίας και… επιστροφής στην κανονικότητα.

Άραγε η εμπάθεια και οι εντάσεις που δημιουργούν οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ του Γ.Ν.Λ. ευνοούν την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου ή αποσκοπούν στη άμεση επανασύσταση του γαλάζιου πελατειακού κράτους;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass