Πρόκληση η υλοποίηση του νέου Πανεπιστημίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2019 15:24

Αισιόδοξος ότι το τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα ανταποκριθεί στις δύο μεγάλες προκλήσεις της φετινής χρονιάς εμφανίστηκε ο πρόεδρος του τμήματος καθηγητής Αθ. Γιαννούκας χθες το απόγευμα στη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης».

Ο κ. Γιαννούκας χαρακτήρισε πρόκληση της νέας χρονιάς την υλοποίηση του πρόσφατα ψηφισθέντος νόμου για τη νέα αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου με τα ΤΕΙ παρά τις αντιρρήσεις του Ιατρικού Τμήματος ενώ αναφέρθηκε και στην περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας του τμήματος με τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου σε θέματα ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του ιδρύματος.

Στη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ευλόγησε ο μητροπολίτης Λάρισας κ. Ιερώνυμος παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Δημ. Δεληγιάννης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα υγείας της Περιφέρειας Β. Πινακάς, ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας καθηγητής Γιάννης Στεφανίδης, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ιατρικού Τμήματος καθηγητής Χρ. Χατζηχριστοδούλου, η αναπληρώτρια διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ανθή Χαλιβέρα, ο διευθυντής της ΜΕΘ ΓΝΛ και μέλος ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Απ. Κομνός, ο υποψήφιος περιφερειάρχης καθηγητής Νίκος Τσιλιμίγκας, ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε» Γιώργος Μιχαλόπουλος, καθηγητές και το προσωπικό του τμήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass