Η ομάδα Υγείας στα σχολεία

* ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ Κ.Υ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2018 22:02

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, η Ομάδα Υγείας του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου, αύριο Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου πρόκειται να επισκεφτεί τα 2ο και 4ο Δημοτικά Σχολεία Τυρνάβου.

Η Ομάδα Υγείας τιμώντας την Ημέρα Αναπηρίας έχει ετοιμάσει μια σειρά δράσεων, το πρωί θα επισκεφτεί τα σχολεία και μέσω παρουσίασης-ομιλίας θα ενημερώσει και θα ευαισθητοποιήσει τα παιδιά των δύο δημοτικών σχολείων. Στη συνέχεια με την βοήθεια των μαθητών της Στ’ Δημοτικού θα μοιράσει έντυπο υλικό στην Κεντρική πλατεία του Τυρνάβου σε περαστικούς και οδηγούς σχετικά με τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και την εύκολη πρόσβαση παντού.

Στόχος της συγκεκριμένης ημέρας είναι οι κυβερνήσεις, οι οργανισμοί και η κοινωνία να εστιάσουν στα αιτήματα των ατόμων με αναπηρία για ίσα δικαιώματα.

Η 3η του Δεκέμβρη για τα Άτομα με Αναπηρία είναι ημέρα αγώνα, προβληματισμού, συμμετοχής και αλληλεγγύης και όχι ημέρα γιορτής, οίκτου και φιλοφρονήσεων. Η Ομάδα Υγείας του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου στο πλαίσιο των γενικότερων δράσεών της για την προαγωγή υγείας συμμετέχει στην ενίσχυση του αγώνα των ΑμεΑ.

Η Ομάδας Υγείας του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου αποτελείται από όλες τις ειδικότητες επαγγελματιών υγείας. Τα μέλη της είναι τα εξής:

Δήμητρα Αντωνοπούλου νοσηλεύτρια, Βαφοπούλου Ειρήνη γενική ιατρός , Ζωή Δραγάνη κοινωνική λειτουργός, Ελένη Μιχαλέ διοικητική υπάλληλος, Στυλιανή Μουρτζάλα, Μαριάνθη Τζάτσου επισκέπτρια υγείας.

Επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας είναι η διευθύντρια η κ. Αναστασία Νικητίδου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass