ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ-ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε παιδιά στη Λάρισα

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2018 15:46

Δωρεάν οδοντιατρικές και γενικές ιατρικές προληπτικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε παιδιά της Λάρισας από την κινητή μονάδα -πολυιατρείο «Ιπποκράτης», που θα βρίσκεται τις ημέρες από 5 ως 9 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία.

Οι εξετάσεις προσφέρονται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και γίνονται από εθελοντές γιατρούς και οδοντιάτρους.

Αυτή η δράση προληπτικής ιατρικής υλοποιείται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Λάρισας, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λάρισας.

Συμμετέχουν εθελοντικά παιδίατροι, οφθαλμίατροι, ωτορινολαρυγγολόγοι, γενικοί γιατροί και οδοντίατροι, τους οποίους και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά για την άμεση και ενεργή συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Ο «Ιπποκράτης» θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λάρισας από τις 8:30 π.μ. έως και τις 16:00.

 Το εν λόγω πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, βάσει μνημονίων συνεργασίας που έχει υπογράψει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τα ως άνω Υπουργεία και σε συνεργασία πάντα με περιφερειακούς και τοπικούς φορείς και συλλόγους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά.

Από το 2002 έως σήμερα έχουν εξεταστεί δωρεάν περισσότερα από 100.000 παιδιά/μαθητές πάντα με την ανιδιοτελή και εθελοντική συμμετοχή εκατοντάδων γιατρών και οδοντιάτρων σε όλη την Ελλάδα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους και τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής την εταιρεία Θεσσαλία Security, το ξενοδοχείο «Διόνυσος» και το Bruno Coffee Stores.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass