ΔΩΡΕΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Εμπλουτίστηκε με νέα βιβλία η «Εστία Πολιτισμού»

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2017 16:00

Η οικογένεια Ελευθερίου Καραπατή δώρισε στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας 170 βιβλία με επιστημονικό, λογοτεχνικό, ιστορικό, θεολογικό περιεχόμενο. Επίσης στη δωρεά συμπεριλαμβάνονται βιβλία για παιδιά, τα οποία θα διατεθούν στη βιβλιοθήκη της Παιδιατρικής Κλινικής.

Ορισμένα από τα βιβλία θα διατεθούν στη θεματική βιβλιοθήκη της Ψυχιατρικής Κλινικής, ενώ τα περισσότερα στη βιβλιοθήκη της «Εστίας Πολιτισμού» η οποία λειτουργεί στον 3ο όροφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η βιβλιοθήκη είναι ανοιχτή για ασθενείς και επισκέπτες όλες τις ημέρες και ώρες και η διάθεση των βιβλίων είναι ελεύθερη και χωρίς περιορισμό.

«Η διοίκηση των νοσοκομείων της Λάρισας έχει θέσει στόχο μέχρι τέλος του έτους να δημιουργήσει αντίστοιχη βιβλιοθήκη και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου ασθενείς και συνοδοί να έχουν πρόσβαση στο βιβλίο και να γίνεται η παραμονή τους στις κλινικές πιο ευχάριστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προσπάθεια έχουν αγκαλιάσει πολλοί εργαζόμενοι και επισκέπτες οι οποίοι φέρνουν βιβλία. Οι δωρεές από επώνυμους και ανώνυμους δωρητές ξεπέρασαν τους 2.100 τόμους από την έναρξη λειτουργίας της “Εστίας Πολιτισμού” πριν 6 μήνες».

Ο διοικητής των νοσοκομείων της Λάρισας Παναγιώτης Νάνος ευχαρίστησε τον κ. Καραπατή για τη συγκινητική προσφορά και του ευχήθηκε να μιμηθούν και άλλοι το παράδειγμά του. Ο κ. Καραπατής μετά την επίσκεψη στην Εστία Πολιτισμού εξέφρασε τη βούληση να κάνει νέα συμπληρωματική δωρεά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας της βιβλιοθήκης του Π.Γ.Ν.Λάρισας: 2413502767.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass