«Σ’ έναν κόσμο που υπάρχουμε»

Παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή της Σοφίας Μεγαλοοικονόμου

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2024 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 14 Οκτ 2024 13:19

Παρουσιάστηκε στη Λογοτεχνική Γωνία η ποιητική συλλογή της Σοφίας Μεγαλοοικονόμου με τίτλο «Σ’ έναν κόσμο που υπάρχουμε». Για το βιβλίο μίλησαν η Msc Θεωρίας Λογοτεχνίας και Δημιουργικής Γραφής, εκπαιδεύτρια ενηλίκων, Αντωνία Καππέ και η συγγραφέας Δήμητρα Μπαρδάνη, ενώ ποιήματα διάβασαν η ποιήτρια Δέσποινα Πατσιατζή, η λογοτέχνης Μαρία Αράπκουλε και η ιστορικός Μαρία Αηδονίδου. Η παρουσίαση έγινε σε συνεργασία με το περιοδικό  Λόγου και Τέχνης «Δευκαλίων ο Θεσσαλός». 


Το βιβλίο «Σ’ έναν κόσμο που υπάρχουμε» είναι μία ανθολόγηση - επιλογή από ποιήματα της Σοφίας Μεγαλοοικονόμου, σε ελεύθερο τρόπο γραφής, αλλά κρατώντας την ποιητική μουσικότητα, που ταξιδεύει τον αναγνώστη στις φυσικές ομορφιές με ζωγραφικά χρώματα, τον προβληματίζει μπρος στα πανάρχαια και πάντα σύγχρονα κοινωνικά γεγονότα, στις καθημερινές χαρές και λύπες της ζωής. Αποτελείται από ιστορικά, κοινωνικά, ερωτικά, σκέψεις και αποφθέγματα. Μια εικόνα, μια λέξη, μια χειρονομία αρκούν για να δώσουν το ερέθισμα στη γραφή και στην τέχνη γενικότερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass