Νέα σεζόν για το Θέατρο Τεχνών Λάρισας

ΣΤΙΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2024 12:41

Στην έδρα του επιστρέφει το Θέατρο Τεχνών Λάρισας το Σάββατο 12 Οκτωβρίου αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο της καλοκαιρινής του περιοδείας. Η έναρξη της νέας σεζόν θα γίνει με την εξαιρετική κωμωδία του Ερικ Φον Κλάιστ «Η σπασμένη στάμνα» που θα παρουσιαστεί για 5 παραστάσεις μέχρι και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα:
Το Σάββατο 12/10 στις 8 μ.μ., Κυριακή: 13/10 7 μ.μ., Παρασκευή: 18/10 *(Λαϊκή βραδινή) στις 9 μ.μ. με γενική είσοδο 8€, Σάββατο 19/10 στις 8 μ.μ. και τελευταία απογευματινή παράσταση την Κυριακή 20/10 στις 7 μ.μ. Τιμές εισιτηρίου κανονικό: 10 €, μαθητικό-φοιτητικό 8 €.

Από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου και για περιορισμένο αριθμό, θα επαναληφθούν οι παραστάσεις της μεγάλης περσινής θεατρικής επιτυχίας του θεάτρου, με το κλασικό αριστούργημα του Αντόν Τσέχωφ «Ο θείος Βάνιας».
Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα κάνει την πρεμιέρα της, η «Παιδική-Νεανική Σκηνή» του Θεάτρου, με την υπέροχη κωμωδία για παιδιά, με το πολύ γνωστό έργο του μεγάλου παγκόσμιου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Τα καινούρια ρούχα του Βασιλιά» σε ελεύθερη διασκευή του: Γιάννη Καλατζόπουλου και σε σκηνοθεσία των Ελενας Γραβάλου-Βασιλικής Δούφα - Βάνας Καταραχιά. Μουσική και τραγούδια του μαέστρου: Θέμη Σαμαντζή & Σκηνικά - Κοστούμια του «Θεάτρου Σκηνης Τεχνών» Λάρισας.
Ανήμερα των Χριστουγέννων, 25 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της «Κεντρικής Σκηνής» και στη συνέχεια, σε πρώτο κύκλο Παραστάσεων καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς & Θεοφανίων, θα δίνονται παραστάσεις με τη νέα σύγχρονη μουσική επιθεώρηση, σε κείμενα του ταλαντούχου συγγραφέως – ηθοποιού και σκηνοθέτη Στέλιου Ντικούλη. Η επιθεώρηση θα ανέβει σε σκηνοθεσία και επιμέλεια μουσικής του ίδιου, σκηνικά του Χρήστου Δημητριάδη και φωτογραφίες του Φώτη Νατσιούλη, με τον γενικό τίτλο «ΜΑ …ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ..??».
Παίζουν οι Ηθοποιοί: Στέλιος Ντικούλης, Πάρης Μποντικούλης, Κατερίνα Μαργούδα, Αποστόλης Δεδούσης, Γιώτα Καλοτραπέζη & Δέσποινα Πατσιατζή.
Το ακριβές πρόγραμμα των Παραστάσεων θα ανακοινωθεί αρκετές ημέρες νωρίτερα, από την ημέρα της Πρεμιέρας.
Τέλος, στα μέσα του ερχόμενου Μαρτίου-2025, και στα πλαίσια της «Εαρινής Θεατρικής Περιόδου - 2025, θα επιλεγεί και θα ανέβει ακόμη μία θεατρική παράσταση, και θα παίζεται έως περίπου τα μέσα ή τέλη Μαΐου 2025.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass